E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan acılı babaya taziye telefonu---

Başbakan'dan acılı babaya taziye telefonu

Başbakan'dan acılı babaya taziye telefonu
21 Şubat 2015 - 18:41 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ege Üniversitesi'nde hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu'nun babasını arayarak taziyelerini iletti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu'nu telefonla arayarak taziyelerini iletti. Davutoğlu, olayın soruşturulması için 2 müfettişin görevlendirildiğini bildirdi

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, görüşmeyle ilgili şu bilgilendirme yapıldı; "Sayın Başbakanımız Ege Üniversitesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu'nu arayarak taziyelerini iletmiştir.

Üniversitelerde birçok öğrenci yetiştirmiş bir kişi olarak bu olaylardan ayrıca üzüntü duyduğunu ifade eden Başbakanımız olayın soruşturulması ve bir ihmal var ise tespiti için iki müfettişin görevlendirildiğini ifade etmiştir. Sayın Başbakanımız benzer olayların yaşanmaması için ilgili birimlere gerekli önlemlerin alınması talimatını vermiştir." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)