E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşbakan'dan F.Bahçe hamlesi ---

Başbakan'dan F.Bahçe hamlesi

Başbakan'dan F.Bahçe hamlesi
26 Ağustos 2011 - 22:55 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile görüştü.

Başbakan Erdoğan, İstanbul-Şile bölünmüş yol açılış töreninin ardından Haliç Kongre Merkezi'ne geçti. Erdoğan, burada Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile eski Fenerbahçe ve A Milli Takım futbolcusu Rıdvan Dilmen'i kabul etti.
Basına kapalı gerçekleşen görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Bilindiği gibi Aykut Kocaman bugün takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile birlikte basın toplantısı düzenlemiş, kendilerini Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men eden Futbol Federasyonu'na ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BOCEK27 Ağustos 2011 07:55

    1 TEK ZEVK ALDIGIMIZ FUTBOL VARDI ONUNDA ICINE ETTIN TAYYIP BUNDAN BOYLE SANA OY VEREN FENERBAHCELININN BENN ..... .....BIZI DEGIL KENDINI REZIL ETTIN OY UGRUNA ISTEDIGINI ALACAKSIN SECIMLERDE SANA SOZ BENDEN

  • metin27 Ağustos 2011 01:30

    Futbol takımı için oy vermeyecek adam bu vatana asla faydalı olamaz zaten...sen asıl bu vatana futbol için ettiğin ihanetin hesabını Allaha nasıl vereceksin ???

  • ahmet26 Ağustos 2011 23:49

    başbakanın kabulu tisahın gözyaşları bunun hesabını seçimlerde verecek trabzonda 1 milletvekil için fenerbahçeyi harcamak neymiş görecek