E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Basit goller yedik"---

"Basit goller yedik"

Basit goller yedik
22 Ağustos 2012 - 00:52 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova maçındaki en başarılı isimlerinden biri olan Selçuk Şahin, mücadele sonunda çok basit golleri yediklerini söyledi

Selçuk, "Bugünkü mağlubiyetin ardından çok daha fazla çalışacağız. Tabi üzücü bir skor. Ama kendi evimizde bunu avantaja çevirebiliriz. Çok basit iki gol yedik" dedi. Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Selçuk Şahin, "Öncelikle ülkemizde yaşanılan şehit haberlerine çok üzüldüğümü söylemek isterim. Maça dönecek olursak, alışık olmadığımız bir zeminde oynadık. İyi bire rakiple karşılaştık, takım olarak sahaya yerleşmeye çalıştık. Ona göre bir takımla sahaya çıktık. Ama yemememiz gereken iki basit gol yedik. Ancak kendi evimizde oynayacağımız rövanş mücadelesi için şanlı olduğumuzu düşünüyorum. Alacağımız galibiyetle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz. Saha içine iyi mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu. Sahanın suni çim olmasıyla ilgili de bir açıklama yapan Selçuk Şahin; "Hem saha, hem de top ile ilgili bir sorun vardı. Türkiye’dekiyle farlıydı. Aslında Moskova’ya 2 gün önce geldik alışmak adına. Maçın ilerleyen dakikalarında da bu alışkanlığımızı gösterdik. Tabi normal sahada yani çim sahada çok daha iyi performans sergileyebilirdik. Bu skoru avantaja çevirmek bizim elimizde" dedi. Yedikleri iki golün de çok basit olduğunu söyleyen Selçuk, "Aslında çok basit goller yedik. Tüm takım yerleşmişken, gol yemek üzücü. Basit bir gol yedik. Onlar da bunu değerlendiler. Ama kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için mücadele edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)