E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBAYRAKTAR DA SEVGİLİSİNİ TAKİP ETTİRMİŞ---

BAYRAKTAR DA SEVGİLİSİNİ TAKİP ETTİRMİŞ

BAYRAKTAR DA SEVGİLİSİNİ TAKİP ETTİRMİŞ
09 Nisan 2010 - 13:17 borsagundem.com

Telekulak operasyonu sonrası ortaya çıkarılan yasadışı dinleme kayıtları, işadamlarının sevgililerinin bağlantılarını önlemek için çeteyle bağlantıya geçtiklerini de ortaya çıkardı.

BBG yarışmasının ardından ünlü olan Belma İce ile ilişkisi bulunan Bayraktar Holding’in sahibi Hüseyin Bayraktar da çeteden numarasını verdiği sevgilisinin takip edilmesini istemiş. Emniyet kaynaklarının yaptığı tespite göre 2008 yılı Ocak ayında Fatih Bilir’i arayan Mehmet Yanık, “Hüseyin abinin o numarası vardı hatırlıyor musun 536 yaz bir yere. Bunu bir daha takip et bakayım. Nerelerde kimlerle konuşuyor, ne yapıyor bana bir mail at” diyerek Belma İce’nin takip edilmesini istiyor. Birkaç gün sonra da Hüseyin Bayraktar’ın Bebek’teki işyerine giden Fatih Bilir, Yanık’ı arayarak telefonu Bayraktar’a veriyor. Bayraktar da Yanık’a, “Kardeşimiz geldi. Talimat verdim tam tesadüfen çıkıyordu gereğini yapacaklar” diyor. Görüşmenin ardından çıkışta yeniden Yanık’ı arayan Fatih Bilir’le Yanık arasında şu konuşma geçiyor: Bilir: İ. ticarete vekalet vereceklermiş ben de vekalet vereceğim, halledeceğiz. Şey diyor on beş milyar. 20 Mart 2008 tarihli diyor, bilmiyorum ne amaçla çıkışını yapmam gerekiyordu o yüzden dedi bilmiyorum onu sen konuşursun. 20 Mart tarihinde nakit olarak ödenecek diye not düşürdü. Yanık: Sıkıntı yok onda rahat ol başka bir şey dedi mi? Bilir: Bir de karının biri aramış işte gece şimdi onu aradı beni aramışsın falan diye. Nedir bunların bu karı saplantısı anlamıyorum ya. Yanık: Sonra konuşacağız müsait değil ben haydi işlerini hallet ondan sonra ara beni. Bayraktar’ın ayrıca şebekeden ilişkisinin olduğu tahmin edilen Esma G. isimli bir kadının dinlenmesini istediği, şebekenin de bu kadına Ebru kod adını verdiği iddia edildi. Bayraktar’ın şebekeden Aslı S. isimli kadının da telefon dökümlerini istediği, Yanık’ın da Bayraktar’ı arayarak, “Cebimde harçlık yok bana 20 milyar (bin) gönderirsen” diyerek ücret istediği öğrenildi. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)