E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBeki'den Doğan Grubu açıklaması---

Beki'den Doğan Grubu açıklaması

Beki'den Doğan Grubu açıklaması
29 Kasım 2010 - 23:20 borsagundem.com

Wikileaks belgelerinde Doğan Grubu ile ilgili bazı iddialarda ismi geçen Akif Beki konuştu

Wikileaks belgelerinde Akif Beki'nin Doğan Grubu hakkında "bazı şeyleri isterler; elde edemezler ve atağa geçerler" şeklindeki iddialara Beki nasıl yanıt verdi?
İddiada, başbakanın basın sözcüsü Akif Beki'nin Doğan Grubu hakkında, bazı şeyleri isterler; elde edemezler ve atağa geçerler şeklindeki sözlerine de yer veriliyor.
Ayrıca Beki'nin Doğan Grubu'nun haksız olduğu ve Alman mahkemelerine konuyu taşıyarak, kendilerini haklı göstermeye çalıştıkları iddia ediliyor.
Bu akşam NTV'de Canlı Ana Haber'de Can Dündar'a konuk olan Akif Beki'nin cevabı şu oldu: "Dedikodu tomarından ibaret"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Moron Moronto30 Kasım 2010 22:22

    Yaşasın ileri demokrasi!Dünyada yer yerinden oynar bizim iktidarlara bir şeycik olmaz.İşte en somut örneği de böyledir.BİZE İFTİRA ATIYORLAR,HAKSIZLIK EDİYORLAR,MUHALEFETİN UYDURMASI...vb derler kamuyu uyuturlar.BİZİM AKILLI MİLETİMİZ DE UYUMAYA DÜNDEN RAZI,SEÇİMDE GİDER GENE SEÇER!!!!

  • hure wanabe30 Kasım 2010 01:01

    dünyanın öbür ucundaki ülkenin hem de ingilizce sitesinin işi gücü yok dedikodu üretecek ? daha inandırıcı olmalısın Arif.