E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBelgelerden haberi varmış---

Belgelerden haberi varmış

Belgelerden haberi varmış
01 Şubat 2012 - 00:24 borsagundem.com

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın kendisinden gizlendiğini ileri sürdüğü belgelerden haberi olduğu ortaya çıktı.

CAS Hakimi Kısmet Erkiner'in açıklamaları üzerine belgelerden haberi olduğunu ileri süren Mehmet Ali Aydınlar'ın bu belgelerden haberi olmaması imkansız. Gazeteport'un elde ettiği belgelere göre bu belgeleri Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve Av. Emin Özkurt'un yaptığı basın toplantısında açıkladığı belgeler olduğu ortaya çıktı. Aydınlar'ın Ali Koç'un aylar önce açıkladığı bu belgelerden haberinin olmaması imkansız olduğu anlaşıldı.
Ali Koç sürekli olarak Mehmet Ali Aydınlar'ı Fenerbahçe'nin aleyhine çalıştığını ve haksız yere Avrupa Şampiyon Klüpler Kupasına göndermekten men ettiğini ileri sürüyordu. Ali Koç'un bu belgeleri açıklayarak Aydınlar'ı suçladığı ortaya çıktı. Mehmet Ali Aydınlar'ın da yaptığı hatayı kapatmanın artık imkansız hale geldiğini anladığı için istifa kararı aldığı gelen bilgiler arasında . Gazeteport

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 01 Şubat 2012 09:32

    iÇİNDE BULUNULAN SÜREC YÖNETİLEMEMİŞTİR.SN.AYDINLARIN DAHA ETKİN VE AKTİF ROL ALMASI GEREKİYORDU.mAALESEF BİR KAOS ORTAMINA SÜRÜKLENDİK.

  • güneş01 Şubat 2012 07:48

    böyle bir kararı almak cesaret isteyen bir karardır, çünkü eğer Fenerbahçe yi Avrupa'ya gitmesine izin verseydi ve sonuçta tersi olsaydı o vakit ortaya çıkacak olan durum daha vahim olacak ve tamiri mümkünde olmayacaktı üstüne bu durumdan ülke sporu da zarar görecekti, bence sayın AYDINLAR kendisini feda etmiştir, bu ülkenin yet,iştirdiği değerlerden birisi olarak ülkesi için kendisini feda etmiştir , Fenerbahçenin bunu takdir etmesini beklemek yanlış olur çünkü bu gerçeği görmektense tribünlere oynamayı daha kolay buluyorlar