E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBen aslında Galatasaraylıyım---

Ben aslında Galatasaraylıyım

Ben aslında Galatasaraylıyım
07 Ekim 2012 - 20:23 borsagundem.com

Fenerbahçe "Ben Galatasaraylıyım Aslında" başlığı altında yaptığı açıklamada taraftarları uyardı

Sarı-lacivertli kulübün "Ben Galatasaraylıyım Aslında" başlığı altında yaptığı açıklamada; taraftarlarını provokasyonlar karşısında uyardı.
İŞTE O AÇIKLAMA...
Sevgili Fenerbahçeliler;
Bugün stadımızda oynanacak Beşiktaş derbisi sırasında, ’protesto’ adı altında, camiamızı karıştırmaya yönelik bazı olayların planlandığı açıkça görülmektedir.Fenerbahçeli dahi olmayanlar, ’maddi ve manevi’ her tür desteğini ortaya koymak pahasına giriştiği bu çabaları boşa çıkarmak adına, siz değerli Fenerbahçeliler’i bu provokasyonlar karşısında uyarıyor; tüm desteğimizi Beşiktaş karşısında sahaya çıkacak oyuncularımıza vermenizi önemle rica ediyoruz.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dişi Kanarya08 Ekim 2012 21:03

    Oradaki yorumlardan biri benim. Ve 6S li falan değilim ya da provakatör.Biliyor musunuz 3 Temmuz sürecinde çağlayanda olan da bendim.Bu kadar korkmayın bizden başkan.Bizim dememizle ayağınız kayacak olsaydı...Sadece gitme zamanı başkan.Bırak yakamızı

  • DASKIN08 Ekim 2012 00:03

    KARDEŞİM SEN ÇIK MAÇINI OYNA MÜCADELENİ CENTİLMENCE ET.NEDEN ÇIKIP HERZAMANKİ GİBİ İNSANLARI KIŞKIRTIYORSUN.NE ALAKASI VAR DERBİYLE.HAYRET EDİYORUM.HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZMİŞ.

  • 07 Ekim 2012 23:38

    Über saçmalamaca..

  • sg07 Ekim 2012 21:21

    fener saçmalama konusunda aşmış