E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBen olsam Fener Şampiyonlar Ligi'ndeydi---

Ben olsam Fener Şampiyonlar Ligi'ndeydi

Ben olsam Fener Şampiyonlar Ligi'ndeydi
20 Kasım 2012 - 14:37 borsagundem.com

TFF Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalarda bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören önemli açıklamalarda bulundu. Telegol programında yayınlanan açıklamada Abdullah Avcı ve şike olayıyla ilgili demeç veren Demirören şu ifadeleri kullandı: "Bir çocuk bile 9 ayda doğuyor. Sabretmek lazım. Biz her turnuvada 5-10 senede bir değil her yıl başarı istiyoruz. Abdullah Avcı'dan vazgeçmeyeceğiz. Türkiye'de takmların 70'ini yabancılar oluşturuyor. Futbolu yükseltmek için yabancı sayısını düşüreceğiz. İspanya futbolu düşüyor, İtalya'da öyle... Bir Almanya ayakta kalıyor. Altyapıya müthiş yatırım yapılıyor Almanya'da. Biz de bunu yapacağız.
"Kulüpler ve kişiler ayrılsın dedik. Ortada sadece Fenerbahçe yok; bir çok kulübün adı geçti. Bu kulüplerin hepsinden vazgeçmemiz mümkün mü? Bazı kişilerin yaptıkları kulüplere mal edilemez. Mehmet Ali Aydınlar'a da zamanında bunu söyledim. O dönemde ben olsaydım Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne giderdi. Tek bir ricam var artık kimse şikenin 'ş'sini bile konuşmasın. Artık futbol konuşulsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HARUN20 Kasım 2012 15:59

    BUNU BİLMEYEN YOK ZATEN BİZE BAŞKA ŞEYLER SÖYLEDE ŞAŞIRALIMMMM MESELA BU TÜRKİYE DÜNYA KUPASINI ALIR MI YADA AVRUPA ŞAMPİYONU OLABİLİR Mİ?

  • 20 Kasım 2012 15:06

    GELDİĞİ GÜNDEN BERİ FENER'LİLERE NASIL YARANACAĞINI BİLEMİYOR!BEŞİKTAŞ'I BİTİRDİN.UMARIM FEDERASYONU DA ÇÖKERTMEZSİN!ŞİKE DAVASININ ÜZERİNİ, FENER YARARINA ÖRTMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTIN.

  • hacı20 Kasım 2012 14:47

    sen önce adam ol!