E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Beni niye çağırdınız?'---

'Beni niye çağırdınız?'

'Beni niye çağırdınız?'
13 Eylül 2012 - 11:00 borsagundem.com

Selçuk'tan hollanda maçının 11'inin belli olmasının ardından Avcı'ya şok sözler

Teknik kadro bu konudaki iddiaları yalanlarken, kapalı kapılar ardında Avcı-Selçuk tartışmasıyla ilgili bir dizi senaryo konuşuluyor.
Hollanda maçı öncesinde kendisini ilk on birde göremeyen Selçuk İnan’ın, Avcı’ya, “Beni oynatmayacaktınız, o zaman niye çağırdınız?”diye çıkıştığı ve gerilimin bu konuşmadan sonra başladığı ileri sürüldü.
Estonya maçında sonradan oyuna giren ve attığı gole sevinmeyen Selçuk İnan’ın soyunma odalarından çıkarken yüzünün de asık olduğu gözlendi.
Ay-Yıldızlı futbolcuyla ilgili diğer bir tartışmanın ise yine Hollanda maçı öncesinde yaşandığı ileri sürüldü. Abdullah Avcı’nın, Hollanda kadrosunu açıklamadan önce Selçuk ile yaptığı konuşmada “Daha çabuk oynayan ve önce kesici özelliği olan arkadaşları tercih edeceğim. Seni daha sonra gidişata göre değerlendireceğim” ifadesini kullandığı, tecrübeli futbolcunun da, “Bu özellikler bende de var” diye yanıt verdiği de iddiaların arasında yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 13 Eylül 2012 13:15

    messi bu kadar kaprisli değil,bizimkiler de inanılmaz bir kibir var,milli takımda garanti oynamak ne demektir,zaten 2-0 olmuş estonya maçında da almazdım selçuku oyuna,

  • Alper YILMAZTÜRK13 Eylül 2012 11:18

    selçük olayı çok büyütüldü sanırsın messi kimsin sen oraya bir hoca koyduysan ona saygı duyacaksın...