E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBerbatov veto yedi!---

Berbatov veto yedi!

Berbatov veto yedi!
24 Kasım 2011 - 07:53 borsagundem.com

Başkan Aysal’ın istediği golcüyü yüksek maliyeti nedeniyle veto etti

Terim, başkan Aysal’ın istediği “İngiltere’de oynayan, iri yapılı, yakışıklı golcüyü” yüksek maliyeti nedeniyle veto etti.
Salı günü yapılan zirvede kurt hoca, yaşı ve maliyeti transfer politikalarına uymadığı için Bulgar golcüye sıcak bakmadığını ifade etti. Alternatifi Suarez’i de Anderlecht bırakmazken, Terim şimdi yeni bir liste hazırlıyor.
BU sezon gol yollarında sıkıntı çeken ve devre arasında yıldız bir transfer yapmak isteyen G.Saray’da Dimitar Berbatov’un transferine teknik direktör Fatih Terim’den onay çıkmadı. Sarı-kırmızılılarda başkan Ünal Aysal daha önce devre arasında alacakları oyuncununun ismini vermeden özelliklerini “İngiltere’de oynayan, iri yapılı, beyaz tenli, güçlü, yakışıklı bir futbolcu” diye sıralarken akıllara Manchester United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov gelmişti. Aynı gün “Ben görüşümü söylerim ama hocadan görüş beklerim” diyen Aysal ile Fatih Terim arasındaki Berbatov görüşmesi önceki gün gerçekleşti.
GENÇ İSTİYOR
-SARI-kırmızılıların başkanı, Terim’e devre arasında alınabilecek oyuncular arasında Berbatov alternatifinin bulunduğunu iletti. Tecrübeli teknik adam ise “Alırsanız hayır demem ancak M.United bırakmayacağını açıkladı. Ayrıca yaşı ve yüksek maliyeti bizim transfer politikamıza ters. Hem çok pahalı hem de şu an 30 yaşında. Bu nedenle son transferi biz oluruz. Onun yerine daha genç futbolculara yönelelim” teklifinde bulunur. Bunun üzerine gündeme yeniden Anderlecht’li Matias Suarez geldi. Bu sezon 13 maçta 6 gol, 6 asistle oynayan Arjantinli futbolcu için kulübüyle temasa geçildiği ancak Belçika ekibinin bırakmaya yanaşmadığı öğrenildi.
-GOLCÜ adayları arasında Berbatov ve Suarez isimlerinin elenmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim’in yeni bir liste hazırlayacağı ve bunu en kısa zamanda başkana sunacağı ifade edildi.
Fatih TERİM’den itiraf: ‘Cambiasso’yu çok istedik’
-G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya’nın ünlü spor gazetesi Tuttosport’a verdiği röportajda Inter’li Estaban Cambiasso ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
-TECRÜBELİ çalıştırıcı geçen yaz Arjantinli yıldız ile yakından ilgilendiklerini belirtirken “Cambiasso’nun mükemmel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sezon başında takıma dahil etmeyi istediğimiz bir futbolcuydu. Fakat, Inter onu satmak istemiyor. Cambiasso da Milano’da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)