E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBerkin'in babasından çok sert yanıt---

Berkin'in babasından çok sert yanıt

Berkin'in babasından çok sert yanıt
14 Mart 2014 - 20:59 borsagundem.com

​Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, Başbakan Erdoğan'ın bugün Gaziantep mitinginde söylediklerine cevap verdi

Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, +1 TV’de Can Dündar’ın sunduğu Canlı Gaste programına katıldı. Programa Burakcan’ın babası  Halil Karamanoğlu da katılacaktı ancak bağlantı kesildi. Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan şunları söyledi:

KANDAN BESLENEN İNSAN
“Kandan beslenen bir insanı, bu şekilde yani, başka türlü zannetmiyorum yani. Böyle bir şey yok. Yani biz evladımızı kaybetmişiz. Karşımda da acılı bir baba. Bugün ben bu babayla görüştüm. Ben de bir babayım. O da bir baba. Biz bu evlatları kolay yetiştirmedik. Bu evlatlar kolay gelmedi bu yaşa. Bizim ne şartlarda, hangi şeylerde nasıl yetiştirdiğimiz gördü mü kendisi? Biz onun gibi gidip de, onun bunun parasını çalıp da veya onun bunun şeyini yapıp da, onun bunun arsalarını yani devletin, devletin arsalarını parselleyip de evlatlarımıza yedirmiyoruz. Biz helal sütümüzü, helal paramızı yediriyoruz. 

BUNDAN BAŞBAKAN MAŞBAKAN OLMAZ
Bundan Başbakan maşbakan olmaz. Şu an sizinle konuşamıyorum adamın dedikleriyle. Yani o kadar. Nasıl bir şey ben anlamadım. Böyle bir şey yok ya. Bir insan, annesi. Annesi ki evladını kaybetmiş. Orada adamın konuştuğu kelimelere bak. 14 yaşındaki çocuğu sen nasıl gidip de bir başka şeylere şey yapabilirsin. Çocuk ekmek almaya gitmiş, isabet ederek, direkt nisan alarak çocuğu vurduruyorsun. Senin emir verdiğin polisler bu çocuğu vuruyor.

UTANDIRACAĞIZ O İNSANI
Karşımdaki insan da yani o kadar acılı bir insan ki. Bugün o insanla görüştük. Halil Abiyle görüştük. Taziyelerimi ilettim kendisine. O da bana aynı şeyi söyledi. İstanbul’a dönünce de ben o abimle, Halil Abi’mle birlikte biz el ele, kol kola girip utandırıcaz o insanı. O insanı utandırıcaz, başka da bir şey diyemiyorum.

OYNASIN DİYE MİSKET KOYDUK
Misket oynama zamanı. Misket oynayacak yaşta çocuk. Onun için, misket oynasın diye bilye koydu benim çocuğumun mezarına. Öyle bir şey varsa, ben bilmiyorum ama görmedim çünkü o şeyle, kargaşayla yok karanfil maranfil. Biz çocuğumuzu zaten dünya, Türkiye’yi bırak dünya bir şekilde uğurladık. İnsallah o nur içinde yatacak. Benim oğlumun ismi yaşayacak. Ama o insanın benim oğlum gibi olacağını sanmıyorum zaten. Böyle bir şey olamaz zaten. Bu ülkeyi ne hale getirdiği belli zaten. Gerçi benim o kadar siyasi bilgim yok ama. Yani… Şu an dilim tutuldu konuşamıyorum sinirden.

İNSANLARI BİRBİRİNE KIRDIRMAK İÇİN
Nasıl anlatayım bilmiyorum ama insanları birbirine kırdırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor bu insan. Başka bir şey söyleyemeyeceğim. Konuşamıyorum sinirden.

GEREKİRSE GİRESUN’A GİDECEĞİM
Ama Halil Abiyle İstanbul’a geldiğinde, gerekirse bilnmiyorum ama  yarın sabah kalkıp Giresun’a gideceğim. Halil abinin elini öpeceğim. Birlikte biz el ele kol kola Giresun’dan buraya geleceğiz yani. Bu akşam gerekirse gideceğim Giresun’a. Böyle bir şey yok ya. Bu ülkeyi ne yapmaya çalışıyor bu adam. Biz acımızı bile paylaşamıyoruz. Acımızı yaşayamıyoruz. İnsanın yaptığı şeye bak. Ne istiyorlar bu ülkeden ya, ne istiyorlar bu insanlardan. 8 tane can almış hala doymamış mı. Kandan besleniyor bu insan. Böyle bir şey yok.

OYUNA GELMEYECEĞİZ
Benim çocuğum 14 yaşında. Hiçbir siyasi düşüncesi yoktur. Hiçbir siyasi gücü arkasında yoktur: Biz hiçbir siyasi gücün arkasında değiliz. Bunu açık ve net olarak söyleyeyim. O okuması gereken bir çocuk. Hala bunlardan nemalanan karşımızda da bir insan var. Onun için şunu söylemek istiyorum. Ne Halil Abi, ne ben ne bir başkası biz bunların oyununa gelmeyeceğiz. Bunu içtenlikle söylüyorum. Ben bu güne kadar duruşumu koydum.

BENİM DE CAN GÜVENLİĞİM YOK
Çocuğum 9 aydır hastanede yatıyor. Bugüne kadar biz hep sağ duyulu, hep insancıl, topluma hep barışçıl mesajlar vermeye çalıştık. Bu akşam adam benim bütün sinirlerimi gerdi. Yani böyle bir şeyi anlayamıyorum. Nasıl bir başbakanımız var. Ülkeyi ne hale getirmek istiyorsun sen kardeşim. Sen kimsin. Sen neyin nesisin. Ben anlamadım. Nasıl bir insansınız ya. Yarın bir gün ben de sokağa çıkıyorum belki benim kafama da bir tane sıktıracak. Belli değil yani. Şu an benim de can güvenliğim yok.

HASTANEDE 9 AY BOYUNCA İZLENDİM
Ben 9 ay boyunca hastanede takip edildim. Sanki çocuğumu ben vurmuşum gibi. Katil benmişim gibi. Yani yolda çocuklarımı dershanede, orada burada polislerin taciz etmesi. Biz bunları dile getirmedik. Biz bunlara şey yapmadık. Ülkede barış olsun,sevgi olsun kardeşlik olsun biz böyle bir şey yapmadık. Ama şu insanın yaptığı şeylere bak. Konuştuğu kelimelere bak.

EŞİM DOĞRU DİYOR
Benim eşim doğru söylüyor. Aynen doğru söylüyor. Çünkü benim çocuğumu Allah öldürmedi. Allah almadı. Başbakan aldı. Onun katilleri aldı. Onun emir verdiği polisler aldı. Onun için benim çocuğum en azından halk gözünde şehit. Acaba o mezarında yatabilecek mi. Onun altını da çiziyorum. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (33)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erkek15 Mart 2014 12:58

    Sen git giresuna sana delikanlı derler o zaman

  • mehemt15 Mart 2014 07:00

    çocuğunu mezara koymuş!cnn türkte kahve içiyor!yazıklar olsun sana!

  • mehmet15 Mart 2014 06:58

    ne biçim babasın sen ya!dhkp-c'yi kışkırtıp polisleri öldürtüyorsun!

  • yng15 Mart 2014 06:03

    Şöyle bakıyorunda törendeki vatandaşların burada hiç yorumlarını göremedim acaba internetlerimi kesildi yoksa bilgisayarlarımı yok yoksa bu siteden habarlerimi yok.Anladıysam arap olayım

  • derin insan 15 Mart 2014 03:02

    sen babalık görevinin zerresini yerine getirseydin bugun oğlun toprağın altında olmayacaktı.haftalardır oğlunun üzerinden poropaganda yapıyosun yeter artık kes sesini ya adam gibi acını yaşa yada git seni yönlendiren chp de siyaset yap...

  • SERKAN 15 Mart 2014 01:12

    BURAKCAN IN NE TUNCELİ DEKİ POLİSİN KATİLİ İŞTE BU ADAMDIR.DHKP-C BUNLARIN ARKA BAHÇESİDİR.BÖYLE MEZHEPÇİ BİR ADAMDAM TERÖRİST ÇOCUK YETİŞTİRİR...

  • serkan15 Mart 2014 01:10

    HER CENAZENİZ İSYA ,YAKAMAK ,DÖKMEK..BU YENİ DEĞİŞ.BU MİLLETİ ALLAH SENİN GİBİLERİN TİMSAH GÖZYAŞLARINDAN KORUSUN

  • hüseyin arınç15 Mart 2014 00:48

    sen nehakla başbakana laf söylersin sen baba olsaydında çocuguna sahip çıksaydın

  • hakkı15 Mart 2014 00:16

    adamın dediği doğru koltukta kalmak için, yolsuzluklarının üstünü kapatmak için gerilim siyaseti yapıyor. siz oy verseniz nolur vermeseniz nolur, bu durumu değiştirmez. siz nemalanan tiplersiniz, nemanız gitmesin istersiniz akp den yoksa ülke, demokrasi, insanlar umurunuzda bile değildir

  • milliyetçi15 Mart 2014 00:15

    başbakan ülkeyi böldü kin ve nefret dolu içi seçimde ilk kez oyum ak parti dışında bir partiye mhp ye gidecek...

  • eren14 Mart 2014 23:46

    sen önce oglunun facebokk sayfasına bak.ALLAHA KİTABA KÜFÜR eden bir evlat yetiştirmişin.bu vatana babasından ne fayda gelecekki oglundan gelsin.allahını kitabını bilmeyen vatanını bilecekde başbakana laf konuşuyon.birilerinin uşagı oldugun belli

  • T.C AKIN14 Mart 2014 23:41

    'Ali Demir' SENİ GİBİ HIRSIZ KALPAZA KATİL YOBAZMI RECEPLERMİ YETİŞTRECEKTİLER

  • çakar14 Mart 2014 23:41

    Polise bilye atarken dükkanları taşlarken lastik yak taşkınlık yap ne ala memleket dua et sabırlıyız

  • tolga yıldız14 Mart 2014 23:35

    oyumu bu dünyada kaldığım surece başbakana vereceğim.lafa bak benım çocuğumu başbakan oldurdu nasılda ıftıra atıyorlar.başbakanmı dedı git polisi taşla diye.git bankalara devletmalına zarar verdiye.hiç bu çocuğu kandırıp buraya getırenın sucu yokmu varsa yoksa katıl polıs katıl başbakan

  • osman14 Mart 2014 23:34

    baba olacak bebene sahıp cık ne işi var orda basbakan haklı ınadına akp....

  • Raks14 Mart 2014 23:29

    Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını duymadınız galiba adeta sokak kabadayısı.

  • Ali Demir.14 Mart 2014 23:26

    Katil sizsiniz küçük çocukları taş atsın diye olayların içine atıyorsunuz.yok ekmek almaya gitmiş.kargalar güler be.

  • milliyetçi14 Mart 2014 23:25

    cenazesine katılanlara ne olduğunu anlarsın.o çocuğun katili polis değil ana ve babasıdır

  • komando14 Mart 2014 23:03

    CHP daha öncede Susurluk kazasına karışan kamyon şöförünü kullanmıştı. Adam şuan nerede bilen var mı? Bu adam devlete başmı kaldırıyor.

  • 107114 Mart 2014 22:58

    Bu ne curettir ki T,C nin Basbakan,nina bu sekilde hitab edebiliyor???

  • komando14 Mart 2014 22:57

    Allahu teala herkesin hesabını görecek, O'nun hesabı kesindir.

  • Vatandas14 Mart 2014 22:56

    Bu ulkede hic oy kullanmadim.Oyum AK partiye

  • Vatandas14 Mart 2014 22:54

    Resmen kasiniyor veye bazi cevrelerce kasindiriliyor....

  • Vatandaş14 Mart 2014 22:53

    Başbakan'ın oyununa gelmeyin!

  • Vatandas14 Mart 2014 22:52

    Bir Ulkenin Basbakan,ina bu sekilde hitab etmek,Kisinin kendisine assagilamasindan ibarettir

  • Berkin-Burak14 Mart 2014 22:37

    Adamın çok canı yanmış parti kursa cenazeye gelenlerin oyunu alsa herşey silbaştan yeniden değişir

  • mehmet14 Mart 2014 22:31

    devlet teröristler gibi insanların canına kıyamaz.sizin gözünüz kör,yüreğiniz kapalı.ama birgün anlayacaksınız o gözünüz kapalı sevdiğiniz insanın sizden daha değerli,daha ahlaklı olmadığını.bana görehalk olarak isteyeceğimiz şey yeni demokratik bir anayasa.şeffaf,denetlenebilen kurumlar.halkın kendi verdiği verginin hesabını sorabildiği bir devlet

  • reis14 Mart 2014 22:08

    bir kac gündür polis şehit haberleri geliyor ak partinin haricinde hic bir parti başsaglıgı dilemiyor sanki bix mi duymadık

  • kurt14 Mart 2014 22:06

    orada bir polisimiz şehit oldu başsaglıgı bile dileyen olmadı onlarda bu vatanın evlatları niye insanları ayırıyorlar

  • cemal14 Mart 2014 21:45

    Bunlarda bir zamanlar Müslüm Gündüz ali kalkancilar vardi onlarin yeni versiyonu...Olaylarda ölen alevi genclerin hepsi ekmek almaya olaylarin oldugu mahaldeki bakkallara gitmeyi tercih ediyorsa Bunda masumiyet aranmaz...Bu cocuklarin üzerinden siyaset yapanlar bazi plan ve organisasyonlara sekil verenler insanliklarindan utanmalidir

  • Yatırımcı14 Mart 2014 21:43

    Başbakana sonuna kadar katılıyorum.bi senin çocuğun ölmüyor bu vatanda,Doğu'da savaşta ne şehitler verdik bu vatanın bütünlüğü için onlara yapılmadı senin çocuğuna yapılan , kaç polis şehit oldu 2 günde ,ya Burak , başbakana sonuna kadar katılıyorum.

  • kbf14 Mart 2014 21:43

    senin çoçugun şehit degil çapulçu seni o yayına çıkartada .............

  • dingil14 Mart 2014 21:17

    adam olun lan ne haltlar yediğinizi biliyor bu ülke ayak yapma ne işi vardı o çocuğun orda. şerefsiz besmele çek başbakanı ağzına alırken.eşkiya yetiştir sokağa sal şimdi konuş.