E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Avrupa inadını sürdürüyor---

Beşiktaş Avrupa inadını sürdürüyor

Beşiktaş Avrupa inadını sürdürüyor
27 Nisan 2013 - 19:23 borsagundem.com

Kara Kartal, ligde kalma mücadelesi veren Orduspor'u ağırladı, iki golle uğurladı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Orduspor karşı karşıya geldi. İnönü'de düşük tempoda oynanan mücadeleyi Siyah-beyazlılar Niang ve Ömer Alp Kulga (KK) golleriyle 2-0 kazandı. Fırat Aydınus’un yönettiği karşılaşmada Kartal, bu galibiyetle Avrupa kupaları iddasını sürdürürken Orduspor 29 puanla 17. sıraya demir attı. Bu sonuçla SB Elazığspor ve Akhisar Belediyespor'un puan aldığı haftada Orduspor ligde kalma umutlarını çok ama çok azalttı.
Dentinho ilk kez 11'de
Siyah-beyazlı takıma devre arasında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından transfer edilen Brezilyalı futbolcu Dentinho, ilk kez 11'de sahaya çıktı. Daha önce ligde şans bulduğu 4 maçta sonradan oyuna giren Dentinho, Orduspor karşısında ilk 11'de görev aldı. Samet Aybaba, kaledeki tercihini ise Cenk Gönen'den yana kullandı ve McGregor'u yedek soyundurdu. En son 26. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Cenk, böylece 4 maç sonra formasına kavuştu.
Aybaba'ya protesto
Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma öncesi teknik direktör Samet Aybaba'ya tepki gösterdi. Takımların kadroları stat hoparlörlerinden açıklanırken, Aybaba'nın isminin anons edilmesinin ardından tribünlerde protesto sesleri yükseldi.
"Olcay gelecek özür dileyecek"
Taraftarlar ayrıca, Medical Park Antalyaspor maçında attığı gol sonrası yaptığı hareket nedeniyle futbolcu Olcay Şahan'ı da ismi anons edildiğinde ıslıkladı. Takımlar sahaya çıktığında da protestolarını sürdüren taraftarlar, "Olcay gelecek özür dileyecek" diye tezahürat yaptı. Bunun üzerine Olcay da tribünleri selamlayıp özür dileyince taraftarlardan alkış aldı. Kapalı tribünde bulunan siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesi oyuncular ısınırken, "Formanın hakkını vermiyorsunuz" ve "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" diye bir süre tezahüratta bulundu. 
İŞTE KADROLAR
Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Escude, Emre Özkan, Dentinho (Dk. 67 Mehmet Akgün), Veli Kavlak, Fernandes (Dk. 89 Erkan Kaş), Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Dk. 49 Oğuzhan Özyakup), Niang
Orduspor: Fornezzi, Garcia (Dk. 63 Anıl Taşdemir), Ömer Alp Kulga, Yussuf, Ferhat Öztorun, Umbides (Dk. 46 Barral), Ali Çamdalı, Ferhat Çökmüş, Monje (Dk. 46 Romero), Stancu, Hasan Kabze

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)