E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Avrupa’da çıkış arıyor---

Beşiktaş Avrupa’da çıkış arıyor

Beşiktaş Avrupa’da çıkış arıyor
14 Şubat 2012 - 06:55 borsagundem.com

Ligde son 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Beşiktaş, bugün Braga karşısında Portekizlileriyle 2. tur için avantaj arayacak

SÜPER Lig’de son 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga karşısında moral ve çıkış arayacak. Municipal Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak maçı Star TV naklen yayınlanacak, Hollandalı hakem Kevin Blom yönetecek. Braga doğumlu teknik direktör Carvalhal’ın yanı sıra 5 Portekizli Quaresma, Fernandes, Sabrosa, Almeida ve Alves, ülkelerinin takımı karşısında turu geçmek için sınav verecek.
Siyah beyazlılarda sakatlıkları bulunan Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Roberto Hilbert ve Aurelio forma giyemeyecek. Ricardo Quaresma ile Sivok ise kart sınırında bulunuyor.
Kartal Braga’ya hazır
BEŞİKTAŞ, Portekiz temsilcisi Braga ile bu akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde maçın yapılacağı Municipal Stadı’nda gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basına açıktı.
İşi İstanbul’da bitireceğiz
BEŞİKTAŞ Teknik Deriktörü Carlos Carvalhal, Braga’nın doğduğu, büyüdüğü ve futbola başladığı yer olduğunu, ancak bu akşam Beşiktaş için sahada olacağını söyledi. Braga’nın kuralar çekilirken eşleşmek istemediği takımlardan biri olduğunu belirten Carlos Carvalhal, “Bazı takımlar vardır, çok fazla tanınmıyordur ve size ciddi rakip olabilirler. Braga da böyle bir takım. Biz en iyi skoru almayı istiyoruz. Buradan avantajlı bir skorla ayrılıp, İstanbul’da işi bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)