E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Başkanı'ndan önemli itiraf---

Beşiktaş Başkanı'ndan önemli itiraf

Beşiktaş Başkanı'ndan önemli itiraf
19 Mayıs 2012 - 07:37 borsagundem.com

Orman: Oyuncular ya fiyatta bizim düşündüğümüz seviyeye gelecek, ya da kendileriyle yollarımızı ayıracağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün şu anki durumu ve gelecekle ilgili planlarını dün katıldığı bir canlı yayında anlattı. Yönetim olarak günlük çözümlerle değil uzun vadeli programlar dahilinde hareket ettiklerini söyleyen Orman, Beşiktaş AŞ'nin son 8 yılda zarar ettiğini hatırlatarak mecburen küçülmeye gideceklerini ve bu seneden itibaren kara geçmek istediklerini söyledi. Gerçekleştirecekleri yapılanmayla ilgili bilgi veren Orman, takımda bulunan bazı oyuncularla sözleşmeleri konusunda görüşeceklerini ve aldıkları ücretleri kendi seviyelerine getirmek istediklerini ifade etti. Futbol takımının giderinin gelirinden fazla olduğuna dikkat çeken Orman, "Beşiktaş son 8 senede zarar ediyor. Gelecek sezon bütçesi kar üzerine oluşacak. Bizim seviyemize uyan ücretler ödeyeceğiz" dedi.
FERNANDES'E GELEN HER TEKLİFE AÇIĞIZ!
Başkan Orman, futbolcuların aldıkları rakamları ya kendi istedikleri seviyeye getireceğini ya da yollarımızı yollarını ayıracaklarını söylerken, Portekizli yıldız Manuel Fernandes konusunda ise, "Yurt dışından gelen teklifler var ama onları beğenmedim. Eğer bizim beklentilerimize uyan bir teklif olursa yurtdışı veya yurtiçi fark etmez her teklife açığız. Fernandes'e uygun bir teklif gelmezse göndermeyi düşünmüyorum" dedi.
BAKANLIĞI DA ÖMRÜ DE YETMEZ!
Beşiktaş'a yakışacak bir stat yapmak istediklerini söyleyen başkan "Rakiplerimizin stat geliri bizim üç katımız. Kaybedecek vaktimiz yok. İki sene içerisinde UE FA finali oynanabilecek 37-40 bin kişilik stadı yapmak istiyoruz. Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nı daha 40 sene kullanma hakkı var. 40 seneye Bakan'ın bakanlığı da yetmez, ömrü de yetmez. Kültür Bakanımız da buna destek veriyor" diye konuştu.
UEFA İÇİN 'TEMİZ KAĞIDI' LAZIM
UEFA nezdindeki girişimlerle ilgili bilgi veren Orman, "Özellikle iki hafta önce aldığımız UE FA kupalarına katılabilme belgesi için yönetim olarak çok emek harcadık. Bunun için şimdi her taraftan temiz kağıdı almamız lazım" dedi.
'FEDA' 200 BİNDEN FAZLA SATAR
Beşiktaş Başkanı Orman, ayrıca şu çarpıcı açıklamaları yaptı. İşte satırbaşları...
FEDA tişörtlerini 200 binin üzerinde satmayı hedefliyoruz. Kombine karta çok talep bekliyorum. Taraftar kart projemiz de yakında hayata geçecek.
Beşiktaş'ın önemli davalarını bizzat takip ediyorum. Ferrari davasında yüzde yüz haklıyız.
İki sene bize yetmez, ilk seçimde yine adayım. Beşiktaş'ı bu durumdan kurtaracağız.
BJK TV personeli aylardır maaş alamıyor. Kanal ya kapanacak ya da daha iyi olacak.
KULÜP BENİM BABAMIN MALI DEĞİL
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın kulübe yaptığı ziyaret ve basketbol takımlarının birleşmesiyle ilgili spekülasyonlar konusundaki soruyu cevaplayan siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi: "Tuncay Özilhan şahsi dostum. Beşiktaş'ta böyle işadamlarının bir arada olması lazım. Tuncay Özilhan kulübe ilk defa gelmiş. Hasan Arat da 12 yıl sonra ilk defa geldi. Serdar Bilgili başkanlıktan sonra ilk defa geldi. Kulüp benim babamın malı değil. Hepimizin malı. Tuncay Bey'den Beşiktaş'a destek olmasını istedim. Önümüzdeki hafta Rahmi Koç ile de görüşeceğim. Hepsi bizim taraftarımız."
TAYFUR HOCA SÖZLEŞMESİNİ YIRTAR!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol takımında işleyişi değiştirerek yeni bir yapılanmaya gideceklerini ve uzun süreli çalışacakları bir teknik direktör düşündüklerini söylerken, adeta Tayfur Havutçu ile yolları ayıracaklarını itiraf etti. Yönetim olarak 5 senelik program yaptıklarını ve 5 sene çalışabilecekleri teknik direktör adaylarını düşündüklerini dile getiren Orman, "Tayfur Hoca çok iyi bir Beşiktaşlı ve hiçbir beklentisi olmadan görevini layıkı ile yaptı. Ancak teknik direktör konusunda benim de kendi düşüncelerim var. Ama bunları yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile paylaşmadan kamuoyuna açıklamıyorum. Bu, Tayfur Hoca'ya büyük haksızlık olur. Tayfur'un bizden tazminat istemesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Biz Tayfur Hoca'ya 'Tayfur seninle çalışmak istemiyoruz' dersek, O lafını dahi etmeden sözleşmesini yırtar atar. Futbol komitesi olarak 1-2 gün içinde biraraya gelip toplantı yapacağız. Bu toplantıda kararımızı verip, daha sonra yönetim kuruluyla paylaşacağız. Alternatifleri göz önüne koymamız lazım" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)