E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş berabere kaldı---

Beşiktaş berabere kaldı

Beşiktaş berabere kaldı
26 Mart 2012 - 22:11 borsagundem.com

Beşiktaş, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile gol yağmuruna sahne olan maçta 2-2 berabere kaldi

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Tolga Özkalfa'nın yönetti. Çok yüksek tempoda oynanan ve her iki takımın da bol gol pozisyonuna girdiği karşılaşmada kazanan çıkmadı. Siyah beyazlılarda bir gol atan ve ikinci golün de hazırlayıcısı olan Fernandes performansı ile büyülerken, kaleci Cenk de özellikle ikinci yarıdaki kurtarışlarıyla kalesinde devleşti.
Beşiktaş'ın gollerini 36. dakikada Fernandes ve 48. dakikada Mustafa Pektemek kaydederken İstanbul BŞB'nin golleri ise 5. dakikada Efe İnanç ve 69. dakikada Edin Visca'dan geldi.
Siyah beyazlılar aldığı 1 puan ile 54 puana ulaşırken, İstanbul BŞB ise 44 puana yükseldi ve ilk 8 iddiasını sürdürdü.
Bebe ilk kez forma giydi
Sezon başında İngiltere'nin Manchester United takımından alınan genç golcü Bebe, bu sezon ilk kez kadroya girme sevinci yaşadı.Sezon başında sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Bebe, yavaş yavaş takımdaki yerini aldı. . Hafta içinde A2 Ligi'nde Galatasaray ile yapılan maçta 35 dakika görev alan Portekizli oyuncu, bugünkü maça yedek başladı ve maçın 75. dakikasında Mustafa Pektemek'in yerine oyuna girdi.
Bebe, maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Arkadaşlarıma kavuştuğum için ve tekrar idmanlara çıktığım için çok mutluyum. Her ne kadar iyi durumda da olsam, bacağımın daha da kuvvetlendirmeye ihtiyacı var. Bu dönemi çok iyi şekilde geçirip, kalan sürede, Beşiktaş'ın kazanacağı başarılar için ter dökmek, elimden geleni yapmak istiyorum” dedi.
“Play-off'larda Bebe'yi görebilecek miyiz?” şeklindeki soruyu genç oyuncu, “Buna karar verecek olan tabii ki ben değilim, teknik direktörümüz. Teknik direktörümüz eğer bana şans verirse, yapmam gereken, bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek” şeklinde cevapladı.Bebe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenmeyi istediklerini de söyledi.
Simao haftaya cezalı
Beşiktaş'ta maç öncesinde sarı kart sınırında bulunan Portekizli oyuncu Simao, 52. dakikada gördüğü sarı kart ile Samsunspor maçında cezalı duruma düştü.
Fikret Orman siftah yaptı
Beşiktaş Kulübü'nde dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa seçilen başkan Fikret Orman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla siftah yaptı. Mazbatalarını yarın alacak başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelerek futbolcuları yalnız bırakmadı.Fikret Orman, karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticilerinden Göksel Gümüşdağ ile birlikte izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)