E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş çok rahat---

Beşiktaş çok rahat

Beşiktaş çok rahat
04 Aralık 2014 - 13:57 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda Beşiktaş, Sarıyer'e konuk oldu ve 4-0 sahadan galip ayrıldı

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında, Sarıyer'e konuk olan Beşiktaş mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ;
Sarıyer: Osman, Emre B., Emre K., Eray, Fırat, Eser, Mustafa, Gökhan, Soner, Hakan, Yaşar 
Beşiktaş:  Tolga, Serdar, Pedro Franco, Atınç, Motta, Necip, Oğuzhan, Olcay, Kerim, İsmail, Cenk Tosun

MAÇIN DETAYLARI:

90. dakika: Özgüç Türkalp son düdüğünü çalıyor ve karşılaşma 4-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona eriyor..

88. dakika: Olcay Şahan'ın pasıyla ceza yayının üstünde topla buluşan Furkan Yaman topu soluna çekip vuruşunu yapıyor fakat savunmaya çarpan top sol taraftan kornere gidiyor..

85. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Mert Somay, rakiplerini geçtikten sonra çok sert vuruyor. Kaleci Tolga Zengin'den seken topu Beşiktaş savunması kornere gönderiyor..

84. dakika: Hakan Soylu'nun ceza yayının solundan yaptığı sert vuruşta kaleci Tolga Zengin topu iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor..

82. dakika: Güney Atılgan'ın sol kanattan yaptığı güzel ortaya Yaşar Çetin kafa vuruşunu yapıyor ve kaleci Tolga Zengin son anda topu kornere çelmeyi başarıyor..

77. dakika: Cenk Tosun'un pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Ramon Motta ortasını yapıyor ancak Sarıyer savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor..

76. dakika: Olcay Şahan'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı orta herkesi aşarak ters kanattan taça çıkıyor..

75. dakika: Savunmadan atılan uzun pasla topla buluşmak isteyen Cenk Tosun için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

72. dakika: Sarıyer'de Gürhan Gürsoy'un yerine Ferdi Adıgüzelli oyuna giriyor ve karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği de gerçekleşmiş oluyor.

70. dakika: Beşiktaş son oyuncu değişiklik hakkını da kullanıyor ve İsmail Köybaşı'nın yerine kalan dakikalarda Tugay Kaya mücadele edecek.

69. dakika: Güney Atılgan bir sakatlık geçiriyor ve oyun kısa bir süreliğine duruyor..

66. dakika: GOOOLLL! Beşiktaş Cenk Tosun'un golüyle durumu 4-0 yapıyor..

64. dakika: Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor ve Kerim Frei yerini Furkan Yaman'a bırakıyor..

61. dakika: Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Kerim Frei sol ayağıyla yerden vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Osman Kurtuldu'da kalıyor..

59. dakika: Kerim Frei'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Ramon Motta topu kontrol ettikten sonra vuruşunu yapıyor fakat bu sefer istediği gibi vuramıyor ve top farklı şekilde auta gidiyor.

52. dakika: İlk yarıda orta alanın sol tarafında oynayan İsmail Köybaşı, ikinci yarıda Ramon Motta ile yer değiştiriyor ve defansın solunda mücadele ediyor..

49. dakika: GOOOLLL! Beşiktaş Ramon Motta'nın attığı golle farkı üçe çıkarıyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Kerim Frei paslaşarak kullanıyor. Olcay Şahan'ın yerden ceza sahasına gönderdiği topa Ramon Motta vuruşunu yapıyor ve top tam köşeden ağlarla buluşuyor.

47. dakika: Ceza sahası dışı sol çaprazdan Ramon Motta'nun sert şutu Gökhan Payal'dan geri döndü..

46. dakika: Özgüç Türkalp düdüğünü çaldı ve ikinci yarıya konuk ekip Beşiktaş başladı.

45. dakika: Özgüç Türkalp ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı ve ilk yarı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi..

43. dakika: Beşiktaş ilk yarının son dakikalarında Cenk Tosun ile bir kez daha gole yaklaştı ! Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Cenk Tosun kaleciyi geçtikten sonra vuruşunu yaptı ancak açısını kaybedince top yan ağlarda kaldı..

41. dakika: Oğuzhan Özyakup'un yerden ceza sahasına yaptığı ortaya ceza sahası içinde Cenk Tosun vurdu ancak kaleci Osman Kurtuldu parmaklarının ucuyla topu kornere çelmeyi başardı..

37. dakika: Olcay Şahan'ın ceza yayının sağından ceza sahası içine doğru kaldırdığı topa altıpasın sol çaprazında Cenk Tosun gelişine vurdu ve kaleci Osman Kurtuldu topa iki hamlede sahip oldu..

35. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Eray Açıkgöz kullanıyor ve ceza sahasına yaptığı ortaya kaleci Tolga Zengin çıkarak topa sahip oldu...

34. dakika: Beşiktaş bu dakikalarda orta alanda yaptığı kısa paslarla top çeviriyor..

30. dakika: Oğuzhan Özyakup orta alanda Gürhan Gürsoy'un faulüne maruz kaldı ve oyun durdu..

30. dakika: Orta alandan aldığı pasla ceza yayının sağında topla buluşan Gürhan Gürsoy kaleyi karşısına aldı ve vuruşunda top kaleci Tolga Zengin'de kaldı. Sarıyer'in maçın başından beri geliştirdiği en etkili ve organize atak diyebiliriz..

28. dakika: Kerim Frei'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan yaptığı etkili vuruş az farkla yandan dışarı gitti.. Beşiktaş Kerim Frei ile gole yaklaştı..

25. dakika: Güney Atılgan'ın ceza yayının hemen solundan yaptığı vuruş sekerek kaleci Tolga Zengin'in üzerine gitti..

24. dakika: Beşiktaş bu dakikalarda tempoyu biraz düşürüyor ve oyun daha kontrollü bir şekilde seyrediyor..

21. dakika: İsmail Köybaşı'nın derinlemesine pasıyla ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Cenk Tosun yerden bir vuruş yaptı ancak top direğin dibinden auta gitti..

20. dakika: Sol kanattan Oğuzhan Özyakup'un köşe vuruşundan ceza sahasına yaptığı ortayı ön direkte Sarıyer savunması uzaklaştırdı..

17. dakika: Beşiktaş Kerim Frei ile üçüncü gole yaklaştı ! Cenk Tosun ile ceza sahası önünde verkaça giren Kerim Frei sol çaprazda tekrar topun sahibi oldu ve sol ayağıyla yaptığı vuruş kalenin üstünden dışarı gitti..

14. dakika: Oğuzhan Özyakup bugün gerçek mevkisnin biraz gerisinde görünüyor ve Beşiktaş adına atakların başlamasında önemli rol oynuyor..

13. dakika: Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza sahası dışı hafif sol çaprazda topla buluşan Kerim Frei uzak kale direğine doğru vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri dönüyor..

10. dakika: GOOOLLL!!! Beşiktaş Olcay Şahan'ın attığı golle farkı ikiye çıkardı.. İlk golde olduğu gibi bu kez sol taraftan Oğuzhan Özyakup atağı başlattı ve güzel bir pasla İsmail Köybaşı'nı topla buluşturdu. İsmail Köybaşı'nın yerden ceza sahasına gönderdiği pasa Olcay Şahan ayağının dışıyla topun dibine girdi ve kaleci Berat Çetinkaya'yı mağlup etmeyi başardı.

8. dakika: Golden sonra Sarıyer beraberlik için üçüncü bölgedeki etkinliğini arttırmaya çalışıyor..

5. dakika: Emre Bayraktarbaşı'nın uzak mesafeden kaleye gönderdiği top Beşiktaş savunmasından geri geliyor..

4. dakika: GOOOLLL!!! Sağ kanattan Oğuzhan Özyakup topu ceza alanı önüne kadar taşıyor ve ceza sahası içinde çapraz koşu yapan arkadaşı Olcay Şahan'a pasını aktardı. Olcay Şahan'ın sağ çaprazdan yerden içeriye çevirdiği topa müsait durumda Cenk Tosun düzgün bir vuruş yaptı ve kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu..

3. dakika: İki takım da mücadeleye oldukça hırslı başladı..

2. dakika: Orta alanda Sarıyer yarı alanında yaşanan ikili mücadelede Atınç Nukan rakibi Mert Somay'a faul yapıyor..


MAÇTAN NOTLAR

SARIYER-BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Ziraat Türkiye Kupası F grubu 1.hafta karşılaşması olan Sarıyer-Beşiktaş maçı öncesi Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Spor Kulübü yöneticileri basın mensuplarına dostluk yemeği verdi. Sarıyer meydanındaki bir restoranda gerçekleşen yemeğe Sarıyer Belediye başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Kulübü yöneticisi ve ses sanatçısı Ferhat Göçer ile basın mensupları katıldı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemek sonrası Sarıyer-Beşiktaş maçı için stada geçildi

ÇARŞI,SARIYER’E DENİZDEN ÇIKARMA YAPTI, SARIYERLİLER İSKELE’DE COŞKUYLA KARŞILADI

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Sarıyer ile Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş'ı taraftarları yalnız bırakmazken, maç öncesinde sıra dışı görüntüler yaşandı. Çevik kuvvetin belki de hiç gereği yokken olağanüstü güvenlik önlemleri aldığı maçın öncesinde dostluk görüntüleri vardı. Beşiktaş'tan kalkan motor ile Sarıyer'e gelen siyah-beyazlı taraftarlar Sarıyer'e gönül veren taraftarlar tarafından coşku ile karşılandı. 

Üzerinde Çarşı yazan motor ile Sarıyer'deki balıkçı barınağına yanaşan Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nun temsilcilerine Sarıyerli taraftarlar büyük bir jest yaptı. Motordan inen yaklaşık 100 kişilik Çarşı Grubu ise "Sarıyer sen bizim kardeşimizsin" tezahüratı yaptı.  Karşılıklı dostluk görüntüleri iskeleden stada kadar sürdü. Taraftarlar stada kadar birlikte yürüdüler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)