E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş erteleme maçında Adana deplasmanında---

Beşiktaş erteleme maçında Adana deplasmanında

Beşiktaş erteleme maçında Adana deplasmanında
27 Eylül 2023 - 10:00 borsagundem.com

Beşiktaş, erteleme maçında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte muhtemel 11'ler ve maça dair detaylar...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen maçta Yukatel Adana Demirspor'a konuk olacak. İki takımın da Avrupa Konferans Lig play-off turu maçı nedeniyle ertelenen müsabaka, bugün saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda başlayacak. Maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS'dan naklen yayınlanacak.

Ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, 10 puanla 5. sırada yer alıyor. Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 2'sini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 1 kez mağlup olan Yukatel Adana Demirspor ise 8 puanla 10. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş'ta eksikler

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Gökhan İnler ve Tayfur Bingöl, statü gereği forma giyemeyecek. Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan ise sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada görev alamayacak.

Muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Vedat, Svensson, Semih, Gravillon, Abdurrahim, Dorukhan, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Niang

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal, Cenk, Aboubakar.

Ahmet Nur Çebi'den Beşiktaş taraftarına sitem!

 

Beşiktaş sezonun 3. galibiyetini aldı

 

Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)