E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Fener'i uzatmada devirdi!---

Beşiktaş Fener'i uzatmada devirdi!

Beşiktaş Fener'i uzatmada devirdi!
06 Mayıs 2012 - 17:42 borsagundem.com

Beşiktaş Milangaz, Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker'i evinde 96-94 mağlup etti

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker Akatlar Arena'da karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe Ülker adına sahanın en skorer ismi Ömer Onan oldu. Ömer 24 sayıyla maçı tamamlarken, James Gist de 16 sayıyla katkı sağladı. Roko Leni Ukic 15 sayısıyla mücadele ederken, Emir Preldzic de 10 sayı - 6 asistle mücadele etti. Beşiktaş Milangaz cephesinde ise David Hawkins ve Mansah-Bonsu 22'şer sayıyla mücadele etti. Maçı uzatmaya götüren ve maçın son basketini atarak takımına galibiyeti getiren Carlos Arroyo 20 sayılık bir katkı sağladı.
Karşılaşmanın ilk çeyreği 25-25 sonuçlanırken, devreye de Fenerbahçe Ülker 45-42 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte de skordaki üstünlüğünü sürdüren Fener, çeyreği 60-59 önde geçti.
Final periyodunun son dakikalarında farkı 5 sayıya kadar yükselten Fenerbahçe Ülker, serbest atış çizgisinden düşük bir yüzdeyle atan Beşiktaş Milangaz son saniyelerde Carlos Arroyo'nun üç sayılık basketiyle maçı uzatmaya taşıdı. Mücadelenin normal süresi 81-81 sona erdi.
Uzatma dakikaları nefesleri kesti. Farkın üç sayıya düşmesinin ardından Finley, son dakika içerisinde skoru eşitledi. Son saniyede Carlos Arroyo'nun basketiyle Beşiktaş Milangaz sahadan 96-94'lük galibiyetle ayrıldı.
2 galibiyete ulaşan tarafın yarı finale yükseleceği seride ikinci maç, 9 Mayıs Çarşamba saat 20:30'da Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)