E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş golcüsünü buldu ---

Beşiktaş golcüsünü buldu

Beşiktaş golcüsünü buldu
14 Ağustos 2012 - 15:52 borsagundem.com

Siyah beyazlı takım, eski golcüsünü yeniden kadrosuna kattı

Batuhan Karadeniz , Beşiktaş , Eskişehirspor Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve Eskişehirspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz, satış opsiyonu da siyah - beyazlı kulüpte olmak üzere 1 yıllığına kiralandı.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile yaşadığı tartışma nedeniyle süresiz kadro dışı kalan genç futbolcu, eski takımı Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Siyah-beyazlılar da eski oyuncusunu bir yıllığına kiraladı. Batuhan Karadeniz, 2009 yılında kiralık olarak gittiği Eskişehirspor'a daha sonra 2 milyon 100 bin euroluk bonservis bedeli ile transfer olmuştu.
Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Eskişehirspor Kulubü futbolcusu Batuhan Karadenizli'yi 2012-2013 sezonu için kiralanması konusunda oyuncu ve kulubü ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşmaya karşılığında Eskişehirspor Kulubüne 250.000.Euro kiralama bedeli ödenecektir. Sezon bitiminde Şirketimiz Futbolcuyu 3.000.000. Euro Satış opsiyonu şartı ile alabilir.
Anlaşma karşılığı Futbolcunun kendisine; 900.000 TL'sı Garanti ücret ve 12.500 TL'sı maç başı (40 maçla sınırlı) ödeme yapılacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)