E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, G.Saray’a çok kızgın ---

Beşiktaş, G.Saray’a çok kızgın

Beşiktaş, G.Saray’a çok kızgın
07 Temmuz 2012 - 13:29 borsagundem.com

Ezeli rakipler arasında sürtüşmelere neden olan ‘stat derbisi’nde flaş gelişme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın BJK TV’de katıldığı programda, “Ben stat konusunda Galatasaray Kulübü’ne kırıldım. Sayın Başbakan stat konusunda bize destek vereceğini söyledi. Ancak kendisini Galatasaray camiasıyla karşı karşıya getirmek istemem. Gerekirse 1 yıl daha İnönü’de oynarız” diyerek sinyalini verdiği konuda tablo netleşti. Yönetim, yeni sezonda da ‘evinde’ kalmaya karar verdi. İnönü projesinin 1 yıl ertelenmesinde kilit ismin teknik direktör Samet Aybaba olduğu ortaya çıktı. Aybaba’nın Avusturya kampına gitmeden önce başkan Fikret Orman ile görüşüp, “Hem ben yeniyim, hem de takım yeni. Kulübe alışana kadar maçlarımızı başka bir statta oynamak risk. Kendi taraftarımızla bütünleşirsek bu sıkınıtılı süreci çözeriz” dediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eros21 Ocak 2013 14:45

    olimpiyat bomboş dururken ortalığı karıştırmak hoşunuzamı gidiyor..

  • bal27 Ekim 2012 10:02

    sn orman çok safsınız.faysal yatırımcısına yıllık kira bedeli 27 milyona verdi.sülün osman yaş tahtaya ayak basarmı ?

  • Cemal mizikaci13 Temmuz 2012 10:48

    Biz olimpiyatta uçarken sız nerede idiniz. Gidin olimpiyat stadında oynayın .bjk yi severim amma kendimede zarar gelsin istemem. Ha Gs yede her zaman en iyi oyuncular en iyi takımı oluşturmaz .