E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBEŞİKTAŞ HİSSELERİNDE BÜYÜK KUMAR---

BEŞİKTAŞ HİSSELERİNDE BÜYÜK KUMAR

BEŞİKTAŞ HİSSELERİNDE BÜYÜK KUMAR
24 Ağustos 2010 - 08:09 borsagundem.com

Sabah yüzde 12 oranında düşüşle açılan Beşiktaş hisseleri seansı yüzde 8 artıyla kapattı. Genç spekülatörlerin adamları tahtada şov yapıyor

Beşiktaş hisselerinde geçen yıl yaşanan hareketler hala hafızalardan silinmedi. Mübarek kardeşlerin yaptığı iddia edilen operasyonda hisseler 4.5 liradan 15 liraya yükseldi daha sonra yeniden 4.5 liraya geriledi. Hem de bu hareketler bir ay gibi kısa sürede yaşandı. Lige kötü bir başlangıç yapan ve ikinci haftada mağlup olan Beşiktaş, borsada da tepetaklak oldu! Hisseleri sert bir düşüşle yüzde 12 gibi rekor kayıpla haftaya başladı. Bu düşüş uzun sürmedi, hisseler seansı yüzde 8 oranında yükselişle kapattı. Baş döndüren hızdaki hareketleri yapmak hem yürek hem de para ister. Bunu yapacak spekülatör sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Kulislerde bu harekette Mübareklerin ilgilisi olmadığı konuşuluyor. Genç ve işi bilen bir ekibin iş başında olduğu dile getiriliyor. Tahtayı çok iyi kontrol eden oyuncuların gün sonunda ellerindeki hisseleri sıfırlayarak tahtadan çıkmaları da takdirle karşılanıyor. İddialara göre kısa bir süre önce askere giden Burak Sevindik'in ekibi hissede operasyon yapıyor. Ligdeki başarısız sonuçlara rağmen oyuncuların Robinho'nun transferini kullanacağı öne sürülüyor. Bugün yarın futbolcunun İstanbul'a geleceği belirtiliyor. Spekülatörlerin de bu beklentiyi kullandığı öne sürülüyor. Ancak hisselerdeki sert hareketler nedeniyle küçük yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)