E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBEŞİKTAŞ HİSSELERİNİ ARAP SERDAR ÇARPMIŞ---

BEŞİKTAŞ HİSSELERİNİ ARAP SERDAR ÇARPMIŞ

BEŞİKTAŞ HİSSELERİNİ ARAP SERDAR ÇARPMIŞ
30 Haziran 2009 - 07:03 borsagundem.com

Borsagündem operasyonun hemen arifesinde hissede Arap Serdar'ın işlem yapttığı iddialarınını gündeme taşımıştı. Bugün de Sabah gazetesi benzer bir haber yayınladı

Beşiktaş hisselerinde Marttan ikibaren gözlemlenen olağanüstü fiyat hareketlerinin sorumlusu tespit edildi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) arap kökenli eski broker Serdar Elhüseyni ve akrabalarının 26 Haziran-29 Haziran tarihleri arasında Beşiktaş hisselerinde manipülasyon yaptıkları tespit etti.
BORSAGUNDEM.COM'DA 6 HAZİRAN'DA YAYINLANAN HABER İÇİN TIKLAYIN
Yurt dışında kurdukları Litere adındaki fon aracılığıyla manipülatif işlem yaptıkları tespit edilen Malik, Serdar ve Umut Elhüseyni hakkında işlem yasağı getirildi. Beşiktaş hisseleri 1 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında yüzde 600'ün üzerinde yükselerek 15 liraya kadar yükselmiş ardından sert satışlar yaşamıştı. Taksim Menkul Kıymetler'in eski brokerı olan Serdar Elhüseyni'nin sicili kabarık. 35 yaşındaki eski işlem yasaklılarından Serdar Elhüseyni'yi tanıyanlar, "Borsadaki işlemleri sayesine milyonlarca dolar kazandı. Sıfırdan gelerek 50 milyon dolarlık bir portföye ulaştı" diyor. Yine onu tanıyanlara göre Hüseyni, Türkiye'nin en büyük aracı kurumlarıyla çalışıyor.
KERİM KARAKAYA/SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)