E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş İkinci Başkanı Yücel: Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyoruz---

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyoruz

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel: Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyoruz
08 Eylül 2024 - 10:58 borsagundem.com

Hüseyin Yücel, Beşiktaş'ın Bankalar Birliği'nden ayrılmaya kararlı olduğunu belirterek "Yeni kaynaklar yaratmak zorundayız" dedi. Transferlerle ilgili bilgi veren Yücel, rakiplerine de gönderme yaptı: Bütçe oynasaydı, Şampiyonlar Ligi'ne kalırlardı


Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Beşiktaş’ın transfer dönemi, finansal zorluklar ve Şampiyonlar Ligi hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sözcü'yü ziyaret eden Yücel, önemli açıklamalarda bulundu. Doğan Gündoğdu'nun sorularını yanıtlayan Yücel, transfer politikalarını ve finansal zorluklarını dile getirdi. Bankalar Birliği'nden çıkmaya kesin kararlı olduklarını belirten Yücel, "Kaynak yaratmamız gerekiyor. Aplikasyon ve gayrimenkul projesi buna kaynak olacaktır" dedi.

İşte Yücel'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bu yıl şampiyon olan Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak. Çok ciddi bir gelir elde edilecek. Bütün kulüplerde olduğu gibi bizde de çok ciddi finansal sıkıntılar var. Şampiyonla Ligi’ne katılmak bizim için çok önemli. Hedefimiz şampiyonluk. Rakiplerimizin (Galatasaray ve Fenerbahçe) bütçeler bizim bütçelerimize göre çok yüksek. Ama hep aynı şeyi söylüyorum; sonuçta bütçe oynamıyor, kağıt üzerinde de hiçbir şeyi kazanamıyorsunuz. Bütçe oynasaydı o arkadaşlar Şampiyonlar Ligi’ne kalırlardı..."

İş insanlarına destek çağrısı

Zor dönemlerden geçtik ama hâlâ bitmedi. Maddi anlamda sıkıntılar çekiyoruz ve bir şekilde altından kalkmaya çalışıyoruz. Beşiktaşlı iş insanlarına seslenmek istiyorum. Karınca kararınca elini taşın altına koysunlar. Amatör branşlara, altyapılara destek verirler. Her yerde sabah akşam Fenerbahçe ve Galatasaray konuşuluyor. Sanki iki takım kalması için bir çalışma var. Bunu yıkmamız lazım. Bunu da marka değerini yükseltmekten geçer.

"Uçağa binmedi, tesislerden kaçtı"

“Bugüne kadar 24 oyuncu gitti. 12 oyuncu geldi. Üç kişi kaldı Amartey, Aboubakar ve Chamberlain... Amartey çok garip... Arabistan kulübü ile anlaştık, uçağa binmedi. Eyüpspor’la anlaştık, bizim tesislerin arka kapısından kaçmış. ‘Almanya’ya İngiltere’ye gideceğim diye tutturmuş; ‘Transfer dönemi kapandı’ deyince de ‘Nasıl bitti’ diyormuş. Bunların menajerleri de aynı. Lisans çıkarmadığımız takdirde paralarını talep etme hakları var. Maliyetleri 17 milyon Euro..."

"Kaynak yaratmamız gerekiyor"

“Mayıs sonuna doğru bir ışık çıkar Beşiktaş’ın geleceği adına... O ışığın ardından 2 yıl içerisinde çok iyi seviyelere gelmek istiyoruz; hem mali hem idari hem de başarı anlamında. Bankalar Birliği’nden de kesinlikle çıkmak istiyoruz. Kaynak yaratmamız gerekiyor. Aplikasyon ve gayrimenkul projesi buna kaynak olacaktır. Faturaların ödendiği kredi kartı gibi çalışan bir uygulama olacak. İki ay sonra ikinci sermaye artırımına gideceğiz. Ön onay çıktı. Fulya Davası’nı başkanımız takip ediyor, sonuçlanacak. Paşamandıra arsasını spor ve ticari amaçlı kullanacağız. Çağlayan Tuğal stattaki çalışmalara büyük emek verdi. ‘Kara Duvar’ projemiz için İçişleri Bakanlığı’ndan güvenlik onayı bekliyor."

Beşiktaş'ta Joao Mario sesleriBeşiktaş'ta Joao Mario sesleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)