E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş imza aşamasında---

Beşiktaş imza aşamasında

Beşiktaş imza aşamasında
12 Haziran 2012 - 07:26 borsagundem.com

Beşiktaş’ın bir süredir gizlice görüştüğü İsveçli teknik adamla anlaşmaya yaklaştığı ortaya çıktı

Tayfur Havutçu ile yollarını ayırdıktan sonra yerli ve yabancı çok sayıda teknik direktörle görüşen, ancak hiçbir netice alamayan Beşiktaş Yönetimi son olarak Sven Goran Eriksson ve Hristo Stoichkov’la temasa geçti.
Hafta sonuna kadar teknik adam sorununu çözmek isteyen siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü İsveçli çalıştırıcı Eriksson ile anlaşmaya çok yakın olmasına rağmen dün Bulgar çalıştırıcı Stoichkov’un menajeri Marko Kirbaki’yi kulübe çağırdı. 64 yaşındaki Eriksson ile bir süredir gizli bir şekilde görüşen yönetim, İsveçli teknik adam ile yapılan görüşmelerden olumsuz sonuç çıkması halinde, Beşiktaş’a gelmeye hazır olan Stoichkov’u da alternatif olarak tutuyor.
Yöneticilerin büyük çoğunluğunun Eriksson’u istediği ortaya çıktı. Fiorentina, Roma, Benfica, Lazio, M.City gibi kulüplerin yanı sıra İngiltere, Meksika ve Fildişi Milli Takımı’nı çalıştıran Eriksson ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Yönetici Tamer Kıran, başarılı teknik direktörle bir kez daha bir araya gelmek için dün yurt dışına çıktı. Hoca konusundaki kesin kararını birkaç gün içinde verecek olan Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman, futbol komitesinin her iki teknik adam hakkında sunacağı raporların ardından tercihini yaparak yönetimle paylaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)