E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş imzayı attırdı---

Beşiktaş imzayı attırdı

Beşiktaş imzayı attırdı
27 Temmuz 2012 - 17:21 borsagundem.com

Beşiktaş'ta uzun süredir çözülmesi istenilen kaleci sorununda mutlu son

Beşiktaş'ın yeni transferi İskoç kaleci Allan McGregor, siyah-beyazlı taraftarlar önünde oynamak için sabırsızlandığını söyledi.
Allan McGregor, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen ve futbol komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Tamer Kıran'ın da katıldığı törende, kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza törenine 8 numaralı kırmızı formayı giyerek katılan McGregor, transferinde emeği geçen yöneticilere teşekkür ederek, ''Bana burada oynama şansı ve fırsatı verdikleri için yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Duyduğum kadarıyla Beşiktaş, çok heyecanlı ve ve müthiş bir taraftar topluluğuna sahip. Bu taraftar topluluğu önünde oynamak için heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum'' dedi.
Türkiye liginin çok kaliteli olduğunu ve Beşiktaş'ın da kaliteli bir kadroya sahip olduğunu anlatan McGregor, ''Bizim takımımda sırf kaleci değil, bütün mevkilerde büyük bir rekabet yaşanacaktır. Biz de kaleciler olarak bu rekabetin içerisinde olacağız. 1 numaralı formayı hak etmek için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş Kulübü'nün büyüklüğü, futbolcu yapısı ve kaliteli ortada. Ben bu büyüklüğü, bu sorumluluk duygusunu bilerek geldim buraya. Sahada da bu sorumluluk duygusu içerisinde olacağım'' diye konuştu.
Allan McGregor, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi tecrübesi olduğunun altını çizerek, ''En büyük özelliğim, kendimi yüzde yüz sahaya veririm ve kalbimi ortaya koyarım. Yüreğimle oynarım. Bence önemli olan da bu'' ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)