E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, İnönü'de kayıp---

Beşiktaş, İnönü'de kayıp

Beşiktaş, İnönü'de kayıp
15 Ekim 2011 - 22:36 borsagundem.com

Beşiktaş, sahasında ağırladığı Kayserispor'a 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Kayserispor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı geçen ataklarla 0-0 beraberlikle tamamlandı.
İkinci yarıda rakibinin üzerine giden Beşiktaş, yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamadı.
Karşılaşmanın 65. dakikasında Furkan'ın attığı golle Kayserispor 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra Beşiktaş beraberlik golü için yüklenirken defansında açıklar verdi. Bu açıklardan birinde James Troisi Kayserispor'u 2-0 öne geçiren gole imza attı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Kayserispor Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti.

İLK YARI
1. dakikada Furkan'ın pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Gökhan Ünal, sağ kanatta son çizgiye inmeden daha müsait durumdaki Santana'nın önüne bıraktı. Bu futbolcu kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden sert vurdu, ancak Rüştü meşin yuvarlağı ayaklarıyla uzaklaştırdı.
3. dakikada Ekrem'in sağdan ortasında ceza alanı içinde Edu'nun ayak koyduğu top, yandan auta gitti.
9. dakikada Aurelio'nun pasında topu rakibinden kurtaran Edu, ceza alanına girdiği anda sert vurdu, ancak kaleci Gökhan meşin yuvarlağı yumruklarıyla uzaklaştırdı. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
18. dakikada Beşiktaş, ceza alanın biraz uzağında serbest vuruş kazandı. Guti'nin güzel vuruşunda, kaleci Gökhan ''90'' tabir edilen noktadan topu kornere tokatladı ve mutlak bir golü önledi.
29. dakikada Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde topla buluşan Egemen'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak, yandan auta gitti.
Mücadelenin ilk yarısı da 0-0 beraberlikle sona erdi.

Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Can Hanoğlu
Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Sidnei, Egemen Korkmaz, Ekrem Dağ, Quaresma, Aurelio, Fernandes, Simao, Guti, Edu

Kayserispor: Gökhan Değirmenci, Pekarik, Eren Güngör, Khizanishvili, Hasan Ali Kaldırım, Nunez, Santana, Troisi, Ambarat, Furkan Özçal, Gökhan Ünal

Sarı Kart: Dk. 28 Riveros (Kayserispor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)