E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş kasasını doldurdu---

Beşiktaş kasasını doldurdu

Beşiktaş kasasını doldurdu
17 Mart 2017 - 13:33 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi’ndeki grup performansı ve yayın geliriyle 30 milyon euro civarında para kazanan Kara Kartal, Avrupa Ligi’nde son 16 engelini de aştı ve kasasına 1milyon euro daha koydu

Beşiktaş, Avrupa kupalarında para basmaya devam ediyor. Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını 3. sırada bitiren Siyah-Beyazlılar, organizasyona katılan tek Türk takımı olmanın da avantajıyla yayın gelirine tek başına sahip oldu ve 30 milyon euro civarında para almaya hak kazandı.

Yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden ve son 32’de Hapoel Beer Sheva’yı, son 16’da da Yunan ekibi Olympiakos engelini aşan Kara Kartal, 750 bin euronun ardından dün akşam da kasasına 1 milyon Euro daha koydu.

Eğer temsilcimiz son 8’deki rakibini de geçmeyi başarırsa, 1.6 milyon euro daha kazanmış olacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • herekeli17 Mart 2017 17:20

    nuh çimento halka arzından beri kesintisiz her yıl kar ettiği halde beşiktaş kadar para kazandırmamış.

  • ali17 Mart 2017 15:22

    bjk para basıyor fakat yatırımcısına kan kusturuyo yazıklar olsun. ky suçu ne bjk güvenip hisse almakmı bir bjklı olarak tek söylüceğim yazıklar olsun