E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş liderliğe oturdu---

Beşiktaş liderliğe oturdu

Beşiktaş liderliğe oturdu
23 Kasım 2012 - 22:02 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Bld.'yi Holosko (2) ve Hilbert'in golüyle 3-1 yenen Beşiktaş, maç fazlası ve averajla liderlik koltuğuna oturdu

Spor Toto Süper Lig 13. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Akhisar Belediye'yi 3-1 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bu galibiyetin ardından Galatasaray ve Antalyaspor'la beraber 22 puana yükselen Beşiktaş, attığı gol sayısının fazla olması nedeniyle maç fazlasıyla liderlik koltuğunu kapmış oldu.
Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Beşiktaş, 3. ve 7. dakikalarda Filip Holosko'nun attığı gollerle skoru bir anda 2-0'a getirdi. Zayıf rakibi karşısında oyunun kontrolünü elinde tutmayı bilen Beşiktaş, 40. dakikada Roberto Hilbert'in attığı golle soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.
İkinci yarıda maça hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Akhisar Belediye oldu. Farkı eritmek isteyen Akhisar fırsatları değerlendiremezken 63. dakikada Mustafa'nın attığı gol skoru 3-1'e getirse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.
Öte yandan Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, 78. dakikada Akhisar'lı Uğur'la girdiği tartışma sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Orduspor'a konuk olurken Akhisar Belediye evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)