E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş maçı aldı---

Beşiktaş maçı aldı

Beşiktaş maçı aldı
11 Nisan 2011 - 21:39 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaştı

Siyah-beyazlılarda, geçen haftaki Sivasspor maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyen Rüştü, Necip ve Sivok, Kasımpaşa karşısında oynayabilecek.
Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Ekrem, Guti ve Ferrari ise zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.
Bu arada Beşiktaş'ta sarı kart cezası sınırında bulunan Quaresma, İsmail, Ernst ve Nobre, Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri halinde 29. haftadaki Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Paşa ile Kartal 18. randevuda..
İki takım arasında ligde geride kalan 17 maçta siyah-beyazlıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Geride kalan 17 lig maçından 12'sini Beşiktaş kazanırken, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa henüz galibiyet elde edemedi. Beşiktaş'ın lig maçlarındaki toplam 34 golüne, Kasımpaşa 9 golle yanıt verebildi.
Sezonun İlk yarısında yapılan maç 1-1 tamamlandı. Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, 2 aşamalı oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta, hem de final grubunda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.
MAÇ BEŞİKTAŞ'IN
Beşiktaş rakibi Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)