E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş maçı için kırmızı alarım!---

Beşiktaş maçı için kırmızı alarım!

Beşiktaş maçı için kırmızı alarım!
14 Eylül 2011 - 10:43 borsagundem.com

Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv Avrupa Ligi karşılaşmasına 1 gün kala İsrail basınında yer alan haberlerde mücadeleyle ilgili ilginç detaylar yer alıyor

İsrail’in en çok takip edilen spor internet sitelerinden biri olan sport5.co.il’de yer alan habere göre İnönü Stadı’na gelecek 150 ila 200 kadar Maccabi Tel Aviv’li için İstanbul Emniyeti taraftar başına 100 polisi görevlendirecek.
Beşiktaş taraftarlarının karşılaşmaya Filistin bayrağı getirmesine izin verilmeyeceğini iddia eden haber sitesi, polisin tribünde çok büyük boyutlardaki Türk bayrağı açmasına izin vermeyeceğini de öne sürdü.
BEŞİKTAŞLILAR’A ŞEKER
Öte yandan karşılaşma için İstanbul’a gelecek 150-200 kadar Maccabi Tel Aviv taraftarının maçın havasını yumuşatmak amacıyla Beşiktaş taraftarlarına yanlarında getirdikleri şekerleri ikram edecekleri belirtiliyor.
AMAN DİKKAT
İddiaya göre Türkiye Futbol Federasyonu’na Beşiktaş-Maccab Tel Aviv maçında 50-60 kişilik islamcı grubun sahaya gireceği ihbarı geldi. TFF kanadı bu iddiaları kabul etmese de tedbirler alınıyor. Bu nedenle karşılaşmada 4 bin emniyet görevlisinin yer alacağı belirtildi. Ayrıca 6 İsrailli’nin de Maccabi Tel Aviv kafilesini koruyacağı ifade edildi. El altından meşale sattığı öne sürülen köftecilerin de stat çevresine sokulmayacağı vurgulandı. Maça Beşiktaş’ı kızdırmak için Fenerbahçe formasıyla geleceği iddia edilen Maccabi taraftarına bu konuda izin verilmeyeceği belirtildi.
"OTELDEN ÇIKMAYIN"
Maccabi Tel Aviv’in Teknik Direktörü Motti Ivanir’in İstanbul’da oynanacak maç için futbolcularına bir dizi talimat verdiği öğrenildi. Ivanir’in, antrenman dışında hiçbir futbolcusunun maç saatine dek otelden çıkmasını istemediği belirtilirken, futbolcuların gergin oldukları kaydedildi. İsrail basınına açıklamalarda bulunan Maccabi Tel Avivli oyuncuların, İnönü Stadı’nda Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferden çekindikleri ancak siyasi gerilim konusunda yorum yapmayarak “Biz futbola bakıyoruz” sözlerini kullandıkları ifade edildi.
"MAÇA GİTMEYİN"
İsrail basınında yer alan spor haberlerinde gündemin ilk maddesinde yarınki Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv karşılaşması var. İki ülke siyasetçilerinin yaptıkları sert açıklamalar nedeniyle, konuk ekip taraftarlarına deplasman karşılaşmasına gidilmemesi konusunda tavsiyelerde bulunuluyor. Buna karşın yaklaşık 150 Maccabi Tel Aviv taraftarının İnönü Stadı’nda oynanacak maça gelmesi bekleniyor.
EN ETKİLİ İSİM CEZALI
Beşiktaş’ın kupadaki Sarı-Lacivertli rakibini mercek altına aldığımızda, takımın en önemli isimlerinden Moussa Konate, Panathinaikos’la oynanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle perşembe akşamki maçta görev alamayacak. Teknik direktör Motti Ivanir de aynı karşılaşmada hakemlere aşırı itiraz ettiği ve sonrasında aldığı 3 maçlık ceza nedeniyle Beşiktaş maçında kulübede olamayacak.
GENÇLERE AĞIRLIK VERDİ
Son yıllarda İsrail ölçütlerinde transfere en fazla para harcayan takımlardan biri olan Maccabi Tel Aviv, bu sezon ‘öze’ döndü. Takımın yarısını, geçen yıl çok başarılı bir sezon geçiren genç takımdan takviye eden Maccabi Tel Aviv’de as kaleci Guy Haimov sakatlığı nedeniyle son lig maçında görev alamamıştı. Bir diğer sakat oyuncu Eliran Atar’ın durumu da sakatlığı nedeniyle şüpheli görünüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)