E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş parasız kaldı---

Beşiktaş parasız kaldı

Beşiktaş parasız kaldı
15 Aralık 2012 - 07:38 borsagundem.com

Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya giden siyah-beyazlı ekipte Almeida, Sivok ve Mc Gregor, parasızlık nedeniyle idmana çıkmadı

Kupada Medical Park Antalyaspor’a elenmelerinin moral bozukluğunu yaşayan Beşiktaş’ta dün sürpriz bir kriz çıktı, ancak siyah-beyazlılarda sorun kısa sürede çözümlendi.
Antalya’dan Ankara’ya geçen siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği karşılaşmasının son hazırlıklarını Başkent’te gerçekleştirdi. Ancak antrenman öncesinde sürpriz bir kriz yaşandı. Bir süredir para almakta zorlanan Beşiktaş’ta golcü Almeida, Tomas Sivok ile kaleci McGregor, ödemelerin gerçekleşmemesini neden göstererek, idmana çıkmak istemedi. Üç yabancı ile görüşen siyah-beyazlılar, alacakların en kısa sürede bankaya yatırılacağının sözünü verdi. Çarşamba gününe kadar ödemelerin gerçekleşeceğini belirten Beşiktaşlı yöneticilerin bu tavrı etkili oldu ve protestocu futbolcular çalışmada yer aldı.
Meşaleli karşılama
Gençlerbirliği ile oynayacağı lig maçı için Ankara’ya geçen siyah-beyazlı kafileyi Esenboğa Havalimanı’nda bir grup Beşiktaşlı taraftar meşalelerle karşıladı. Tezahüratlar eşliğinde havalimanından ayrılan kafile daha sonra kamp yapacakları otele yerleşti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba da, dün Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya gelir gelmez cezalı Oğuzhan ile birlikte Uluslararası Omurilik Felçlileri Derneği’ni ziyaret etti. Ancak yabancılarda yaşanan krizden dolayı olayı çözmek için takımla birlikte otelde kalan Aybaba, gecikmeli de olsa ziyaretini gerçekleştirdi. Siyah - beyazlı teknik direktör, derneğin konuk evinde bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.
Program değişti
Devre arası kamp programını çok önceden netleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmesi nedeniyle kamp programını değiştirme kararı aldı. 3 Ocak’ta Antalya’ya giderek dörtlü turnuvaya katılacak olan siyah-beyazlı takımın teknik patronu, kampı uzatacak. 10 Ocak’ta İstanbul’a dönmesi planlanan Beşiktaş kafilesi değişikliğin ardından 13 veya 14 Ocak’ta İstanbul’da olması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)