E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Sivasspor'u konuk ediyor ---

Beşiktaş, Sivasspor'u konuk ediyor

Beşiktaş, Sivasspor'u konuk ediyor
01 Eylül 2024 - 08:43 borsagundem.com

Beşiktaş, Süper Lig'de bugün Sivasspor’u ağırlıyor. Peki maç saat kaçta, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Net Global Sivasspor'u konuk edecek.

Tüpraş Stadı'ndaki mücadele saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Ligde 3. haftayı bay geçen siyah-beyazlı ekip, geride kalan 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Açılış karşılaşmasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, taraftarı karşısında çıktığı ilk maçta da Antalyaspor'u 4-2 yenmeyi başardı.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak Necip Uysal, karşılaşmada forma giyemeyecek. Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Vincent Aboubakar'ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın yeni transferi Felix Uduokhai, Sivasspor maçında görev alması halinde ilk kez Beşiktaşlı taraftarların karşısına çıkacak.

Eyüpspor - Trabzonspor

Trendyol Süper Lig’de heyecan Eyüpspor - Trabzonspor mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon Avrupa kupalarına veda ederek beklentinin uzağında kalan Trabzonspor, Eyüpspor karşılaşmasıyla çıkış arıyor. Trabzonspor 2. haftayı bay geçerken 3. hafta oynayacağı Kayserispor müsabakası ise Avrupa kupası maçıyla ertelendi. Sezonun ilk maçında ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Eyüpspor maçında galibiyetle tanışmak istiyor.

4. haftada oynanacak Eyüpspor - Trabzonspor mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Bozbey ve Suat Güz yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele 1 Eylül Pazar günü saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Başakşehir - Antalyaspor

Antalyaspor son olarak Hatayspor mücadelesini kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza yönetiminde ilk galibiyetini alan Antalyaspor, Başakşehir deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Ev sahibi takım ise Avrupa kupalarında aldığı galibiyetle birlikte Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Başakşehir ligde ilk maçında Rizespor ile berabere kalırken ikinci hafta ise Alanyaspor 2 farkla mağlup etmişti. Başakşehir, Antalyaspor karşısında üç puan hedefliyor.

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta heyecanı Başakşehir- Antalyaspor karşılaşmasıyla devam ediyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 1 Eylül Pazar günü saat 19.15’te başlayacak. Başakşehir - Antalyaspor heyecanı beIN Sports 2 ekranlarında olacak.

Hatayspor - Samsunspor

Hatayspor ve Samsunspor arasında oynanacak mücadelenin detayları belli oldu. Thomas Reis yönetiminde sezona başlayan Karadeniz ekibi son olarak ligde oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Özhan Pulat’ın çalıştırdığı Hatayspor ise Antalyaspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Hatayspor’da kritik Samsunspor mücadelesi öncesinde Joelson Fernandes ve Carlos Stranberg’in performansları dikkat çekti.

4. haftanın kapanış mücadelesinde Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Karadeniz ekibi Samsunspor’u ağırlıyor.

Cihan Aydın’ın düdük çalacağı mücadele Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Hatayspor - Samsunspor maçı beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak(NTV Spor)

Üç büyüklerin Avrupa ligi fikstürü belli olduÜç büyüklerin Avrupa ligi fikstürü belli oldu

 

Galatasaray'dan 5 gollü galibiyetGalatasaray'dan 5 gollü galibiyet

 

FIFA'dan çok önemli ırkçılık kararı!FIFA'dan çok önemli ırkçılık kararı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)