E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş stad yapımına başlıyor---

Beşiktaş stad yapımına başlıyor

Beşiktaş stad yapımına başlıyor
01 Mart 2011 - 12:36 borsagundem.com

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören stad inşaatının mayıs sonu başlayacağını bildirdi

Yıldırım Demirören'in açıklaması:

Kulübümüz, dünya kulübü olmayı, sadece takımlarımızın şampiyonlukları ile değil, tesisleşme konusunda attığımız önemli adımlarla da başaracaktır. Kimilerinin bir hayal olarak gördüğü BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ni yaptığımız gibi, şampiyonluklara bedel stadımızı da Beşiktaşımız’a kazandıracağız. Tahminimizden hızlı bir şekilde ilerleyen stat projemiz ile ilgili gerekli izinleri çıkarttık. Bir aksilik olmazsa Mayıs sonunda kazmayı vuracağız. Stadımız, büyük bir olasılıkla yap-işlet-devret şeklinde yapılacaktır. Nisan ayı sonlarına doğru ihalesini gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz stadımız, 42 bin 500 kişi civarında bir kapasiteye sahip olacaktır. 2010 Yılı İdari ve Mali Genel Kurulumuz’da da dediğim gibi, stadımız dünya kulübü olan Beşiktaşımız'ın tasdik onayıdır.

Aynı zamanda bir spor kompleksinin ve bir arsanın daha Beşiktaşımız’a kazandırılıyor olmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. İzinleri tamamlanan Şan Ökten Tesisimiz’in inşaatına en kısa sürede başlanacaktır.

 

bjk.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)