E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş stadı nerede olacak---

Beşiktaş stadı nerede olacak

Beşiktaş stadı nerede olacak
02 Ocak 2013 - 15:10 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Beşiktaş stadının nerede yapılacağını açıkladı

Beşiktaş Kulübü'nün Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, yapılacak yeni stadın çok güzel olacağını ve aynı yerde yapılacağını söyledi.
Siyah - beyazlı kulübün yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Beşiktaş'ın yeni yapılacak stadı hakkında gelinen noktayı Beşiktaş Dergisi'ne açıkladı. Her şeyin planlandığı gibi gittiğini belirten Güner, "Her şey planladığımız gibi rayında gidiyor. Projemizi, izin prosedürü, yapım süreci ve finansman olarak üç aşamada yürütüyoruz. Üçü de eş değerli olarak devam ediyor. Tahmin ediyoruz ki proje mali genel kurula kadar yetişir." diye konuştu.
Yeni stadın aynı yerde yapılacağını belirten Güner, "Kesinlikle aynı yerde olacak. Başka yerde yapılacağı konusunda çeşitli dedikodular dönüyor ama taraftarlarımız bu söylemlere itibar etmesinler. BJK İnönü Stadı'nın bulunduğu alan, bütün planlarda spor alanı olarak gözüküyor. Sözleşmelerde Beşiktaş'ın burada ihtifa hakkı var. Kimsenin hukuksal olarak bunun aksini yapmaya hakkı yok. Bunlar, sadece hayal üzerine uydurulan palavradan başka bir şey değil." şeklinde konuştu.
Projenin içeriği ile ilgili bilgilerde veren Umut Güner, "Kesinlikle çok güzel bir stat olacak. Umarım en kısa sürede ki biz mali genel kurula kadar yetişeceğini düşünüyoruz, yeni stadımızın tüm ayrıntılarını başkanımızla birlikte açıklayacağız." diyerek şunları söyledi:
"Bizim stadımız konum olarak dünyanın en güzel yerinde. En güzel statlarından birini de yapacağız. Bir buçuk senede tamamlamayı planlıyoruz. Yani bizim esas planımız, sadece bir sezonu dışarıda oynayacak şekilde stadımızı yetiştirmek. Bu süre zarfında maçların nerede oynanacağı hakkında netleşen bir karar da yok henüz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,04
En Yüksek: 6,28
En Düşük: 5,47
Değişim 5,78 %
FK: 15,23
PD / DD: -2,39
İşlem Hacmi 990.443.291
Toplam Adet: 162.511.706
Ağırlıklı Ort.: 6,13
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)