E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş taraftarı Avrupa'ya götürülmeyecek---

Beşiktaş taraftarı Avrupa'ya götürülmeyecek

Beşiktaş taraftarı Avrupa'ya götürülmeyecek
26 Ağustos 2017 - 12:46 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avrupa'da oynayacakları deplasman maçlarına taraftar götürmeyeceklerini duyurdu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynayacakları maçlara taraftar götürmeyeceklerini açıkladı.

Divan toplantısında konuşan Orman, UEFA’dan gelebilecek men cezasına karşın böyle bir karar aldıklarını belirtirken şu sözleri sarfetti;

“UEFA’dan ceza almamak için Avrupa’daki deplasman maçlarımıza seyirci götürmeyeceğiz. Bir tur veya organizasyon olmayacak. Avrupa’dan gelen bazı taraftarlar var. Buradan da duyuruyorum, gelmeyin efendim. Beşiktaş’a zarar verebilecek bir durum yaşamak istemiyoruz. İçerideki maçlarımız size açık.”
“Bir gün FETÖ’Cü ilan ediyorlar, bir gün bel altımıza iniyorlar. Birbirimize kenetlenip, efendilik içerisinde kalmaya ve Beşiktaş’ı iyi temsil etmeye, halkı iyi temsil etme gayreti içerisinde olmamız lazım”

ŞENOL GÜNEŞ İDDİALARINA YANIT VERDİ

“Bizim hocamızla hiçbir zaman problem olmamıştır. Kuvvetler ayrılığı belli, herkesin çizgisi içinde çalışmamız vardır. O yüzden bu oyunlara kulaklarınızı kapatın. Bizim tek işimiz var. Sizleri mutlu edebilmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)