E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, 'teknik patron' konusunda kararını verdi---

Beşiktaş, 'teknik patron' konusunda kararını verdi

Beşiktaş, 'teknik patron' konusunda kararını verdi
10 Ekim 2023 - 20:31 borsagundem.com

Şenol Güneş'in teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından arayışlarını sürdüren Beşiktaş (#BJKAS) yönetimi, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz'la devam etme kararı aldı

Beşiktaş, Burak Yılmaz’ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar teknik sorumlu olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

BURAK YILMAZ, BAŞKAN ÇEBİ İLE GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar takımın başında Burak Yılmaz olacak. Siyah-beyazlı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı

 

Beşiktaş taraftarı yönetimi protesto etti: Sahaya sırtlarını döndüler

 

Şenol Güneş'ten Beşiktaş'a veda mesajı

 

Burak Yılmaz sahalara geri mi dönüyor?

 

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta: Şenol Güneş'in ekibine katıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)