E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş transfer için kaynak arıyor---

Beşiktaş transfer için kaynak arıyor

Beşiktaş transfer için kaynak arıyor
19 Ocak 2021 - 17:01 borsagundem.com

Derbide Galatasaray'ı 2-0 yenen Beşiktaş ligde liderliğini sürdürürken, yönetim de transfer döneminde limit sorununa çözüm arıyor.

Beşiktaş'ta ligde alınan iyi sonuçlar ve son hafta ezeli rakip Galatasaray karşısında alınan galibiyet sonrası keyifler yerinde. Ligde liderliğini sürdüren siyah-beyazlılarda takıma yapılacak takviyeler merakla bekleniyor. Siyah beyazlı yönetim, transferin önündeki engel olan limit sorununu çözmeye çalışıyor.

Kadro dışında kalan oyuncularına da yüksek maaş ödeyen Beşiktaş, bu isimleri gönderebilirse transfer için bütçe oluşacak.

OYUNCULAR İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Lens, Isimat-Mirin ve Douglas ile görüşen yönetim, bu oyuncuları ayrılmaya ikna etmeye uğraşıyor. Lens’i hem ülkesinden hem de Birleşik Arap Emirlikleri’nden isteyen takımlar var ancak Hollandalı oyuncu henüz bir kulüple anlaşma sağlayamadı. Douglas ve Isimat-Mirin’in, Türkiye’den ve kendi ülkelerinden talipleri olsa da, bu oyuncular kontratlarındaki ücretin tamamını almadan ayrılmak istemiyor.

Ligin ikinci yarısı için yabancı sayısının yükselmesiyle Tyler Boyd’un takıma dönmesi bekleniyor. Ajdın Hasin’in kiraya verilmesi ile ilgili son karar ise teknik direktör Sergen Yalçın'dan gelecek.

ABD bankaları bilançolarını açıklamayı sürdürüyor

 

Hakan Şükür'ün babasının cezası belli oldu

 

Yunanistan'dan yeni tehdit adımı

 

Azerbaycan'ın yol haritası yeniden şekilleniyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)