E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yeni başkanını seçiyor---

Beşiktaş yeni başkanını seçiyor

Beşiktaş yeni başkanını seçiyor
25 Mart 2012 - 13:29 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısıyla birlikte 33. başkanını seçiyor

Kongrede saat 12.00 itibariyle bin 958 üyenin katıldığı açıklanırken, oy verme işlemi sürüyor.
Yıldırım Demirören'in Futbol Federasyonu Başkanı olmasının ardından kongre kararı alan Beşiktaş, sandık başında... Fikret Orman, Bülent Deriş ve Nazmi Koca'dan biri başkanlık koltuğuna oturacak.
"Camiamız için hayırlara vesile olsun"
Kongrede açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Kulübü Başkan Vekili Yalçın Karadeniz, şunları söyledi:
"Beşiktaşımız'ın başkanını seçmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Katkılarınız için, desteğiniz için, şahsım ve başkanlık kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine güzel bir günde, böylesine güzel bir salonda, böylesine muhteşem delegasyon önünde seçeceğimiz Beşiktaş başkanımızın, camiamız ve Türk sporu için hayırlara uğurlara vesile olmasını diliyorum."
Oy verme işlemi sürüyor
Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan'ın konuşmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasını takiben saat 10.32 itibariyle üyeler oylarını kullanmaya başladı.
İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, aidatını yatıran 11 bin 611 üye, 24 sandıkta oy kullanabilecek. Saat 17.00'de oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sayım işlemleri başlayacak.
Bin 958 üye katıldı
İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya saat 12.00 itibariyle bin 958 üyenin katıldığı bildirildi.
Oy verme işleminin başladığının açıklanmasıyla birlikte kongre üyeleri adeta sandıklara hücum etti. Sandık önlerinde kuyruklar oluşurken, ilk 30 dakikada yaşanan yoğunluk giderek azaldı. Birçok üyenin oy kullanmasının ardından sandık önleri boşaldı.
Başkan adaylarından oyunu ilk kullanan isim ise Nazmi Koca oldu. Koca, 3 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Fikret Orman'a ilgi büyük
Oylarını kullanmaya gelen üyelerin büyük bölümü özellikle başkan adayı Fikret Orman'a başarılar dilemek için birbiriyle adeta yarıştı. Orman, kongre üyeleriyle sık sık fotoğraf çektirdi.
Fikret Orman'ın eşi Sedef Orman, oy kullandıktan sonra eşinin yanına gelirken, Fikret Orman, “Umarım başkasına oy vermemişsindir” diye espri yaptı. Sedef Orman da bu sözlere karşılık “Belli olmaz” diye karşılık verdi. Fikret Orman'ın babası Abdülkadir Orman da oyunu kullandı.
Öte yandan, Beşiktaş Koleji öğrencileri salona gelerek ellerindeki pankartlarla dostluk mesajı verdiler.
Kongre Divan Başkanı Gürkan
Genel kurulda, önce Kongre Divan Kurulu belirlendi. Başkan adayı Fikret Orman ve arkadaşlarının verdiği önergeyle Uluç Gürkan, Kongre Divan Başkanlığı'na oy birliği ile seçildi.
Kulisler hareketli
Genel kurul öncesinde İstanbul Kongre Merkezi'nin içi kadar dışı da hareketliydi. Başkan adaylarının bastırdıkları broşürler, salona giren üyelere dağıtılırken, bazı adaylar da salonun dışında elektronik reklam panoları ile seslerini üyelere duyurmaya çalıştı.
Üyeler için servis
Olağanüstü seçimli genel kurula katılmak isteyen üyelere İstanbul'un çeşitli yerlerinden servisler kaldırıldı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki belirli merkezlerden kongrenin yapılacağı salona sabah erken saatlerden itibaren servis hizmeti sağlandı.
Şeffak oy sandıkları
Üyeler, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak oylarını şeffaf oy sandıklarına atacaklar. Başkanlığa seçilecek isim, 2014 Ocak ayına kadar bu görevi yürütecek.
Adayların yönetim kurulu listeleri
Fikret Orman
Asil üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz.
Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer.
Bülent Deriş
Asil üyeler: Hüseyin Yücel, Ahmet Zekai Görgülü, Halim Aydın, Yavuz Gündüz, Mehmet Akif Avşar, Ömer Koçak, Zeynel Tutar, Murat Can, Salih Zeki Ceylan, Namık Mert Ören, Osman Gökhan İskender, Suat Erol Çelik.
Yedek üyeler: Ali Fuat Eyüpoğlu, Nedim Sarsmaz, Ali Ekber Kartal, Fazlı Bolugur, Ömer Mustafaoğlu, Muhittin Yegün.
Nazmi Koca
Asil üyeler: Aydoğan Cevahir, Zafer Murat Çetintaş, Faruk Belenkoğulları, Tunga Fişekçioğlu, Kaya Soysal, Reşit Sözügüzel, Cengiz Mercan, Akın Volkan Arıkan, Burç Karagöz, Erol Karabacak, Ahmet İşbitiren, Taci Sunar.
Yedek üyeler: Koray Lordoğlu, İhsan Yalçın, Ali İnal, Fethi Göçek, Nevzat Sezen, Mehmet Mihmanlı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)