E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yıldız avında---

Beşiktaş yıldız avında

Beşiktaş yıldız avında
01 Ağustos 2012 - 07:31 borsagundem.com

Orman: “Beşiktaş’a yakışan 3-4 takviye daha yapacağız. Quaresma defteri kapanmadı. Hâlâ sözleşmeli oyuncumuz. Fernandes de bizimle kalacak”

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Kapalı Çarşı Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Kartalbakisi.com’a verdiği röportajda taraftarların merak ettiği birçok konuya değinen başkan, şu ifadeleri kullandı:
“ŞU ana kadar genç ve gelecek vadeden isimlerin yanı sıra mevkiinin adamı tecrübeli oyuncular aldık. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda 3-4 oyuncu daha alacağız. Arkadaşlarımız bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Quaresma halen daha Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusu. Samet Aybaba onu kadrosunda düşünmediğini söyledi. Amacımız bu konuyu Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda halletmek. Henüz bize gelen resmi bir teklif yok. Hocamız Fernandes’ten memnun. Kendisi de Beşiktaş’ta mutlu olduğunu defalarca bize belirtti. Artık kendisinden bu forma altında önemli beklentilerimiz var.
‘BU EKİPLE DEVAM’
STAT konsusunda hiç kimse merak etmesin. Beşiktaşlılar hak ettikleri modern stada en kısa zamanda kavuşacaklar. Çalışmalarımız sürüyor. Olağanüstü seçim konusunda da çalışmalarımızı çok hızlı yapmış olabiliriz, fakat benim ve arkadaşlarımın kaybedecek bir dakikamız bile yok. Tüm arkadaşlarım görevleri dahilinde elinden gelenin fazlasını vererek çalışıyor. Bu yöndeki beklentilere vereceğim cevap net. Yönetim kurulumu yenileme adına Olağanüstü kongreye gitmeyeceğim. Yola çıktığım arkadaşlarımla sonuna kadar devam etmek ve yine onlarla bu işin üstesinden gelmek istiyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)