E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yönetimi Burak Yılmaz'ın üyeliğiyle ilgili harekete geçti---

Beşiktaş yönetimi Burak Yılmaz'ın üyeliğiyle ilgili harekete geçti

Beşiktaş yönetimi Burak Yılmaz'ın üyeliğiyle ilgili harekete geçti
14 Kasım 2023 - 20:43 borsagundem.com

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Burak Yılmaz'ın yaptığı açıklamaların ardından, genç teknik adamın siyah-beyazlı kulübe üyeliğiyle ilgili harekete geçtiklerini duyurdu.

Beşiktaş'ta teknik sorumlu görevini yürüten Burak Yılmaz, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Bodo Glimt yenilgisi sonrası istifa etmişti.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta yaşadıkları ve süreçle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Vincent Aboubakar konusuna değinen Burak Yılmaz, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş." dedi.

Yılmaz'ın bu sözleri üzerine Beşiktaş Jimnastik Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, genç çalıştırıcının siyah-beyazlı kulübe üyeliğiyle ilgili harekete geçtiklerini açıkladı.

"İlk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak"

Uslu Akın, şu açıklamayı yaptı:

Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş Üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. İlk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak.

Beşiktaş Çalımbay'la güldü

 

Beşiktaş'a büyük şok! Hastaneye kaldırıldı

 

Beşiktaş’ta başkanlığa yeni aday: Serdar Adalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL15 Kasım 2023 10:00

    Gittiği yeri kurutuyor.BJK  da torpille görev altı içine etti takımın şimdi da aynı yöntem ile Milli Takıma yardımcı antrönür yapacaklar imiş.Buradında içine eder.Eğer Başarılı biri olsa idi büyük bir fırsat yakalamış idi bu fırsatı tepmez idi.

  • haklı15 Kasım 2023 09:20

    kadın haklı

  • baran14 Kasım 2023 21:51

    Böyle şımarık tipler Türk Futbolunun başına beladır.  hayatında ne gördün de iki sayfa şikayet yazısı yazmışsın!   Şenol Güneş in gölgesinde hem milli takımı hem de orayı batırdun!  Bari biraz sus.  Gerçekten bu ve bunun jenerasyonu şımarık ve nankör!  Belli bir maddi refaha ulaşınca egoları tavan yapıyor.  İşte bu tatminsizlik ve güç zehirlenmesi  bir de çevresinin sıvazlaması yüzünden bir türlü olgunlaşamıyorlar.   Hamit  Altıntop sen sen ol sakın buna milli takımda görev verme!  Herifçioğlu ayrıldıktan sonra futbolcuların bazılarının antremana çıkmadığını kafetaryada oturduğunu  anlatıyor.  Be adam sen ne halt ediyorsun peki?