E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş zor durumda!---

Beşiktaş zor durumda!

Beşiktaş zor durumda!
11 Mart 2012 - 18:25 borsagundem.com

Ligde oynadığı son 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, bu hafta da deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kalarak çöküşünü sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım 45. dakikada Bogdan Stancu ile 1-0 öne geçti.
İkinci yarıya 1-0 geride başlayan siyah-beyazlı takım 71. dakikada Edu'nun attığı jeneriklik gol ile sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.
Bu sonucun ardından Beşiktaş oynadığı son 8 maçtan sadece 5 puan alarak 19 puan kaybetmiş oldu. Siyah beyazlı takım puanını 50 yaparak 3. sıraya çıktı. Orduspor ise 39 puanla 10. sıraya yükseldi.
Siyah-beyazlı ekip Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Manisaspor'u konuk edecek. Orduspor ise deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. 
Stat: 19 Eylül
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mehmet Can Hanoğlu, Asım Yusuf Öz
Orduspor: Fornezzi, Yalçın, Garcia, Selçuk, Sedat, Gosso, Ali, Javito(Dk 72 Murat Kalkan), Hakan(Dk 86 Bruno), Culio, Stancu,
Beşiktaş: Rüştü, İsmail, Ekrem, Sidnei, Egemen, Veli(Dk 86 Aurelio), Simao, Holosko(Dk 46 Edu), Fernandes, Ernst, Mustafa(Dk 89 Burak)
MAÇTAN NOTLAR
25 ila 150 lira arasında satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. Siyah-beyazlı takımın taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümü doldurdu.
Orduspor Kulübü tarafından kadın ve çocuk taraftarlara ayrılan 500 biletin de tamamı tükendi.
Karşılaşma nedeniyle Ordu kent merkezinde polisler yoğun güvenlik önlemleri aldı. Statta ise 600 polis memuru ile 300 özel güvenlik görevlisi görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)