E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş’a 35 milyon dolarlık darbe---

Beşiktaş’a 35 milyon dolarlık darbe

Beşiktaş’a 35 milyon dolarlık darbe
24 Ağustos 2013 - 23:17 borsagundem.com

Vodafone ile tarihi sponsorluk anlaşmasına imza atan Kara Kartal’a büyük şok... Kasadan bir servet uçabilir...

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, yeni çıkartılacak yasaya göre, Beşiktaş Kulübü'nden stat alt kullanım bedeli olarak 145 milyon dolarlık sponsorluk ücretinin yüzde 25'ini talep etti. Haber1903'ün haberine göre; Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile kulüp avukatları, konuyla ilgili olarak geçtiğimiz Çarşamba günü bir araya geldi.
Beşiktaş Kulübü Kongre üyesi Şeref Nasır konu hakkında yaptığı açıklamada, "Galiba Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gücü sadece bize yetiyor. Kulüpten aldığım bilgilere göre bu doğru. Sponsorluk anlaşmasının yüzde 25'i isteniyor. Daha önce Galatasaray ile bu konuda mahkemelik oldular. Galatasaray mahkemeyi kazandıktan sonra kendi statülerine bu maddeyi eklediler. Buna dayanarak Beşiktaş'ı şu anda mahkemeye veriyorlar. Bu dava 1-2 sene sürebilir. Spor Bakanlığı'nın daha hoşgörülü davranması gerekiyor. Yukarıdan emirler gelmesine rağmen bizim stadımızı elimizden almak istiyorlar. Maalesef kötü niyetliler. Beşiktaş'ı kullanmak istiyorlar. Ama mücadeleyi bırakmayacağız. Bizi yıpratamayacaklar" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin25 Ağustos 2013 13:50

    Az istemis devlet yuzde elliyi kesin almasi lazim bir bes para etmeyen topcuya veriyorlar 30 40 milyon dolar bunlardan yuzde elli alceksin

  • metin25 Ağustos 2013 13:25

    sen kalkip devletin malini vodofona satiyorsun sora cikip bagiriyorsun ondan sora basit ucuz polikita yapmaya kalkiyorsunuz zavalilar

  • TARAFTAR.*25 Ağustos 2013 11:25

    Boşver başkan BJK taş seyircisi, FB çe seyircisi, GSray seyircisi bunların hesaplarını AKP den sandıkta soracaktır TAKSİM deki GEZİ yi öne sürerek takımlara ceza verdirilmeye çalışıyorlar işte biz böyle güçlüyüz demeye çelışıyorlar ama unutttukları bir şey var oda bu MİLLETİN gücü işte bunu hesaba katmıyorlar yakında korkarımki türkiyede herkes ayağa kalkıp yürüyüşlere katılacaklardır.bukadar ZAMMI hiçkimse kaldıramaz.kendileri vekilleri 17000 tl maaşilen daha fazla parakazanıpta vatandaşını düşünmeyen devlet yöneticileri çok büyük hata yapmışlardır.elbette bunların hesabı SANDIKTA sorulacaktır buyüzdensayın BAŞKAN fikret abi içiniz rahat olsun bunların cezalarıda sandıkta son bulsun.

  • m. kara 25 Ağustos 2013 00:45

    kör tutuğunu öpermiş))))

  • Kaya25 Ağustos 2013 00:43

    Trabzonspor teknik iflasta, onları kurtaracaklarmış..

  • bjk25 Ağustos 2013 00:30

    gezinin hesabını soracaklar güya seçimde bizde hesap sorarız merak etmesinler

  • ergum24 Ağustos 2013 23:26

    Sen kissin ki sana ayrıcalık tanısınlar.Sömürdünüz memleketi yıllardır.İstanbul hegemonyası yarattınız...Yeter artık...