E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a başkan olacak mı?---

Beşiktaş'a başkan olacak mı?

Beşiktaş'a başkan olacak mı?
25 Şubat 2012 - 18:58 borsagundem.com

Beşiktaş'ın başkanlık koltuğu için adı geçen isimlerden Palmali Şirketler Grubu'nun başkanı Mübariz Mansimov, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'na adaylığını koymasının ardından yeni yönetimin başına hangi ismin geçeceği merakla bekleniyor.
Eski yöneticilerden Levent Erdoğan'ın resmen adaylığını açıkladığı başkanlık koltuğu için adı geçen isimlerden Palmali şirketler Grubu Başkanı Mübariz Mansimov konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
Azerbaycan basınına konuşan başarılı iş adamı, "Ben iyi bir Beşiktaş taraftarı ve izleyicisiyim, ancak Beşiktaş'a şu an başkan olmayı düşünmüyorum. Şu an için bu göreve ayıracak vaktim yok. Ancak Beşiktaş'a elimden gelen yardımı yapmaya her zaman olduğu gibi hazırım.
Siyah-beyazlı kulüp sahipsiz değildir, o koltuğa en layık görülen kişinin seçileceğinden hiçbir şüphem yok. Bir kez daha yinelemek istiyorum, aday olmayacağım" açıklamasını yaptı.
Azerbaycan Ligi'nde mücadele eden Hazar Lankaran takımının fahri başkanlığını yürüten Mansimov, geçmiş dönemde Beşiktaş Kulübü'ne yaptığı maddi yardımlarla adından söz ettirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)