E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a Bursa şoku---

Beşiktaş'a Bursa şoku

Beşiktaş'a Bursa şoku
16 Eylül 2011 - 20:04 borsagundem.com

Beşiktaş ve Bursaspor maçları artık seyircisiz oynanacak

Bursaspor ve Beşiktaş kulüpleri, 2011-2012 sezonunda kendi aralarında oynayacakları müsabakalara, rakip takım taraftarı götürülmemesi kararı aldıklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.
TFF'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Bursaspor ve Beşiktaş kulüpleri ile İstanbul ve Bursa Valilikleri, 2011-2012 sezonunda kendi aralarında oynayacakları müsabakalara, rakip takım taraftarı götürülmemesi kararı aldıklarını TFF'ye bildirdi. Bu gelişmeyi kamuoyu ile paylaşmak isteriz” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • koskoca devlet18 Eylül 2011 13:05

    koskoca devletlerin resmi kurumları, vede kordinatorlugu sağlayan velilerin emrindeki sayısız yetki = guvenlık gerekçesi ile maç musabakalarında seyircisiz oyun var deniyo :))) oldukça komık... guvenlık yok.. eee onca teknolojik ımkan,kameralar,çekimler,yaptırımlar, olay çıakrtanların mahkeme durumları, vb..vb..vb..yaptırım gucu olan bir devlet... sonuç : gunvensiz ortam seyirci yok..:)) komık çok

  • blanco y verde; siempre17 Eylül 2011 00:36

    yazıklar olsun şikeci eziktaşı kollayanlara... yazıklar olsun istanbuldaki maçta kendi bayan taraftarının kafasında şişe patlatıp çamura yatanlara.... yazıklar olsun inönü stadının önünde maç sırası bekleyen savunmasızlara bıçakla, satırla saldıranlara...yazılar olsun dünyanın renklerini göremeyenlere...

  • ümit serap16 Eylül 2011 20:12

    yazıklar olsun bursanın haylaz ve haydutlarına söz geçiremiyen bir federasyon ve bir o kadarda fırsat veren adalat yazıklar olsun eli kanlı bıçaklı adamları serbest bırakan yasa ve adalete nasıl güvenelim ki.