E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a büyük şok---

Beşiktaş'a büyük şok

Beşiktaş'a büyük şok
19 Kasım 2012 - 19:48 borsagundem.com

Beşiktaş, genç oyuncusu İsmail Köybaşı'dan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı

Beşiktaş'ın genç oyuncusu İsmail Köybaşı, bu sezon öncesi milli takım kampında yaşadığı sakatlığı nedeniyle sahalardan 6 ay uzak kalmıştı.
Genç oyuncu, tedavisinin son bölümüne girilen bu dönemde takımla antrenmanlara başlamış ve A2 Takımı ile maça çıkmıştı. Ancak bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanın son bölümünde Veli Kavlak ile girdiği ikili mücadele sonucu yine aynı dizinden sakatlandığı ve çapraz bağının koptuğu öğrenildi.
İsmail Köybaşı'nın yaşanan bu yeni durum sonrası sahalardan yine 6 ay uzak kalacağı ve sezonu kapattığı öğrenildi.
Mehmet Akgün de 4 hafta yok
Tedavisi 20 gün önce tamamlanan ve ilk olarak A2 takımı ile iki karşılaşmaya çıkan Mehmet, bu iki mücadelede 90 dakika forma giymişti. Siyah Beyazlı takımın dün akşam oynadığı M.P. Antalyaspor karşısında Hilbert'in kart cezası nedeniyle defans hattının sağ bölgesinde ilk 11'de oyuna başlayan genç futbolcu ilk 45 dakika sonunda oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez forma şansı yakalayan Mehmet'in bugün yapılan kontrollerinde yine sağ arka adalesinde yırtık meydana geldiği ve yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
Konu ile ilgili bilgisini başvurduğumuz Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Mehmet Akgün'ün sezon başında yaşadığı adale yırtığı sakatlığının tedavisinin tamamladığını ve öncelikle A2 takımı ile maça çıkarıldığını yineledi. İsmail Başöz Mehmet'in dün akşam oynanan M.P. Antalyaspor maçında da yine sağ arka adalesinden ancak ama bir önceki sakatlığından farklı bir bölgede yırtık oluştuğunu ifade etti. Başöz, Mehmet'in 3-4 hafta süren bir tedaviye göreceğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)