E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBeşiktaş'a operasyon şoku!---

Beşiktaş'a operasyon şoku!

Beşiktaş'a operasyon şoku!
22 Haziran 2011 - 08:06 borsagundem.com

Beşiktaş'ın hocası Tayfur Havutçu'nun ismi borsa operasyonuna karıştı

Borsa operasyonuna ünlü futbolcuların ismi karıştı. Borsada 33 kişinin gözaltına alındığı operasyonda eski futbolcu Mecnur Çolak, eski kaleci Engin İpekoğlu'nun yanı sıra 17 yaş altı Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Ustaömer gözaltına alınan isimler oldu. 
Gözaltına alınan isimler arasında ise çok sayıda futbolcunun soyadı bulunuyor. En fazla dikkat çeken isim ise Beşiktaş'ın hocası Tayfur Havutçu. Sariyer Cumhuriyet Başsavcılığı, Havutçu ve 47 kişinin borsa hesaplarının dondurulması için SPK'ya yazı gönderdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Soylu23 Haziran 2011 07:37

    Bu tür olayların önüne geçmek gerçekten zor sadece 47-50 kişi,, bence böyle binlerce kişi var.Tabiiki bunlar büyük oyuncular.Bir hisseyi kaldırıp indirebiliyorlar.Burada bunları yakalamaktan ziyade küçük yatırımcının uyanık olması ;Hiç bir senet , şirketle ilgili bir gelişme yoksa kolay kolay çok hızlı yükselmez.Eğer alacağınız hisse son günlerde aşırı yükselmişsse almayın , son alan siz olabilirsiniz.Borsada kaybettiğiniz para göze görünmez ama cebinizden 10 lira düşürürseniz ahı kalır vahı gider.Sonuç Çok aşırı değer kazanmış hisseleri almayın atıyorum 1 ayda % 40 değer kazanmış bir hisseyi alırsanız risk almış olursunuz.senet geride gidebilir veya yükselmeye devam edebilir.Riskdesiniz demektir.

  • kbly22 Haziran 2011 00:00

    kesinlik beşiktaş iki dakikada fazla tutulmamalı.

  • hakan21 Haziran 2011 15:25

    bu tip insanlara nasıl güvenip de çeşitli görevlere getiriyorlar anlamış değilim.