E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a şok!---

Beşiktaş'a şok!

Beşiktaş'a şok!
09 Aralık 2011 - 10:11 borsagundem.com

Beşiktaş’ın müthiş bir form yakalayan Portekizli yıldızı sağ diz yan bağlarından sakatlandı

Kartal’ın son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’ya, Manisa’da nazar değdi.
Süper Lig’deki gol suskunluğuna Trabzonspor deplasmanında son vererek siyah-beyazlı takımı galibiyete taşıyan, Maccabi Tel Aviv maçında 2 süper golle klasını konuşturan Quaresma dün de harika bir gole daha imzasını attı. Ancak Portekizli yıldız ilk yarıda sağ dizine aldığı sert darbe nedeniyle ikinci yarıya çıkamadı. Sağ diz yan bağlarında esneme belirlenen Q7’nin Büyükşehir Belediyespor’la pazar günü oynanacak maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Bugün MR’ı çekilecek Q7’nin, UEFA Avrupa Ligi’nde çarşamba günü Stoke City ile yapılacak karşılaşmaya yetişmesinin de zor olduğu ifade edildi.
Beşiktaşlı taraftarlar geçtiğimiz hafta amcasını kaybeden Quaresma için tribüne, “Başın sağolsun Quaresma” yazılı bir pankart astı.
Bu arada Portekiz’in önde gelen spor gazetelerinden Abola, Sporting Lizbon’un, Quaresma’nın peşinde olduğunu iddia etti. Portekizli yıldızın, Sporting’den gelecek teklife sıcak bakabileceği belirtilirken, Başkan Godinho Lopes, Quaresma’ya adeta çağrıda bulundu. Lopes, “Quaresma burada çok özlenen bir oyuncu. Kalbimizde hep bir yeri var” diyerek, teklif yapabileceklerinin sinyalini verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)