E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a şok!---

Beşiktaş'a şok!

Beşiktaş'a şok!
18 Temmuz 2011 - 10:25 borsagundem.com

Beşiktaş Yönetimi, izinsiz olarak ülkesine giden İtalyan futbolcuya telefonla ulaşmaya çalışacak

Yönetimden habersiz olarak Nevzat Demir Tesisleri’ni terk eden Beşiktaş’ın İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari’den hala haber alınamadı. Bu oyuncudan daha önemli sorunlarla uğraşan siyah-beyazlıların bugün futbolcuya telefonla ulaşmaya çalışacağı öğrenildi.
Beşiktaş Yönetimi’nin, İtalyan oyuncuya ulaşması halinde İtalya’ya neden habersiz gittiğinin sorulacağı ve tesislere çağrılacağı bildirildi. Çıkmadığı her idmanı notere tutanakla tespit ettiren Beşiktaş Yönetimi’nin Ferrari’nin geri gelmemesi durumunda ise sözleşmesini tek taraflı olarak feshedeceği öğrenildi.
Matteo Ferrari ile FIFA’lık olmadan problemlerini çözmek isteyen yönetimin, kadro dışı bırakılan oyuncuya kulüp bulabilmesi için baskı yapılacağı da vurgulandı. Yıllık 2,5 milyon eurodan vazgeçmek istemeyen siyah-beyazlı oyuncunun ekstra para alarak Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. İtalyan futbolcunun bu düşüncesine soğuk bakan yönetimin, her şeyi göze alarak Ferrari ile yollarını ayıracağı bildirildi. Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun durumunun netleşmesinden sonra Ferrari ile ilgili son kararı verecek olan yönetimin, bu futbolcuyu gerekirse başka bir takıma da kiralayabileceği öğrenildi.
İki günlük tatil bitti
Yoğun kamp döneminin ardından iki gün izin yapan Beşiktaşlı oyuncular hazırlıklara bugün, kaldıkları yerden devam edecek. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Antrenör Roland Koch yönetiminde çalışmalarını sürdürecek olan siyah-beyazlılar, iki günlük idmanın ardından İspanya’ya uçacak. Beşiktaş, Granada’da yapılacak üçlü turnuvada Atletico Madrid ve Granada takımları ile karşılaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)