E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a şok!---

Beşiktaş'a şok!

Beşiktaş'a şok!
26 Temmuz 2011 - 16:44 borsagundem.com

Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'nun tahliye talebi reddedildi

Beşiktaş Kulübü'nün asbaşkanı Serdal Adalı, teknik direktörü Tayfur Havutçu ve futbol takımı güvenlik müdürü Ahmet Ateş'in tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.Futbolda şike soruşturması kapsamında Beşiktaş Eski Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Güvenlik Amiri Ahmet Ateş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘şike yaptıkları’ gerekçesiyle tutuklanmıştı. Şüphelilerin avukatları geçtiğimiz hafta İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nin heyetine dilekçe sunarak tutuklama kararına itiraz etmişti.
Avukatların yaptığı itiraz, 12. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından bugün karara bağlandı. Oybirliği ile alınan kararda 5 şüphelinin tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi. Heyet verdiği karara gerekçe olarak,'kuvvetli suç şüphesinin varlığı', ‘mevcut delil durumunu’ ve ‘delillerin henüz tam olarak toplanamamasını’ gösterdi.
SADRİ ŞENER’E DE RET
Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmasına da avukatları itiraz etmişti. Bu itirazı da değerlendiren İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, Sadri Şener hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulanmasının devamına karar verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)