E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a yeni hoca---

Beşiktaş'a yeni hoca

Beşiktaş'a yeni hoca
21 Mayıs 2012 - 00:54 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Tayfur Havutçu ile sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

2010-2011 sezonunun son döneminde teknik direktör Bernd Schuster'in görevinden istifa etmesinin ardından takımın başına geçirilen Tayfur Havutçu, 3 Temmuz'da başlayan şike iddiaları nedeniyle 5 ay tutuklu kaldı. Cezaevinden tahliye edilmesinin ardından Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Havutçu, Süper Final öncesi Carlos Carvalhal'ın yerine yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu.
Gururum incindi
Başkan Fikret Orman ile görüşen Tayfur Havutçu, playy-off maçlarının üçüncü haftasında Futbol Komitesi'ne dışarıdan getirilen İbrahim Altınsay'ın İspanya'ya giderek Barcelona yardımcı teknik adamı ile görüşmesi ve Almanya'da teknik adam arayışları içine girmesine anlam veremediğini ifade etti.
Gururunun incindiğini belirten Havutçu, "Türkiye kadar Almanya'da futbol çevrem var. Bana Ralf Rangnick'in Beşiktaş ile anlaştığı söylendi. Playy-off maçlarının başında yerime teknik adam aranması, benim kadar futbolcularımın da gururunu incitti. Benimle 1,5 yıllık anlaşma imzalanmasına rağmen yurt dışından teknik adam arayışı içine girilmesini presip olarak kabul etmiyorum. Ve istifa ediyorum" dedi.
RANGNICK KİMDİR?
1983 yılında antrenörlük kariyerine başlayan 53 yaşındaki Alman teknik adam, 2006-2010 yılları arasında çalıştırdığı ve Bundesliga'ya çıkardığı 1869 Hoffenheim takımıyla adını duyurdu. Kariyerinde Stutgart, Hannover gibi takımları da çalıştıran Rangnick, halen Schake 04'te görev yapıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)